A-A

Nyheder fra Fælleskøkkenet

Ernæringsassistent søges

maj 5, 2024

Om Fælleskøkkenet

Hos Fælleskøkkenet, beliggende i det naturskønne Sakskøbing, er vi dedikerede til at tilberede mad, der ikke bare nærer kroppen, men også glæder sjælen. Vi producerer dagligt omkring 2500 måltider til både institutioner og private borgere, og vi er stolte af vores bidrag til lokalsamfundets velfærd og sundhed.

Stillingen

Vi søger en passioneret ernæringsassistent eller smørrebrødsassistent, der brænder for at arbejde med både traditionel og innovativ madlavning. I dette job vil du:

  • Arbejde med produktion af smørrebrød og kolde anretninger.
  • Deltage i tilberedningen af middagsmåltider og diætmad.
  • Være en del af et team, der pakker måltidskomponenter og færdigretter til vores mange kunder.

Hvad vi forventer

Vi leder efter en person med relevant uddannelse eller erfaring inden for ernæring eller gastronomi. Du skal have en positiv indstilling og være klar til at indgå i et travlt team, hvor dagene sjældent er ens.

Arbejdstid

Stillingen er på 37 timer om ugen med arbejdstid primært inden for tidsrummet fra kl. 5:00 til 18:00 fra mandag til fredag.

Vi tilbyder

  • Et engageret og fagligt kompetent team på 80 medarbejdere.
  • Gode løn- og pensionsforhold.
  • Sundhedssikring fra første ansættelsesdag.
  • En attraktiv kantineordning.

Sådan ansøger du

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Send din ansøgning sammen med et fyldestgørende CV til faelleskoekkenet@faelleskoekkenet.dk senest søndag den 19. maj 2024. Du kan læse mere om os og stillingen på vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til en samtale, hvor vi kan fortælle mere om jobbet og dine potentielle nye kolleger.

Læs mere