A-A

Den gode hverdagsmad

Når vi tilbereder dit måltid, arbejder vi altid ud fra disse værdier

Et trygt forhold

Vi vælger selv. Vi kender smagene og navnene på de retter vi spiser. Maden giver gode oplevelser.

Vi leverer klassiske retter, som er velkendte, og som vi er overbeviste om, at du kender og har haft gode oplevelser med tidligere. Hver dag testes madens kvalitet af et smagspanel.

En velsmagende tallerken

Tilberedt af gode, friske råvarer med omhu og fagkundskab. Sætter sanserne i gang.

Vi tilbyder mad, der rummer alle fem grundsmage – salt, sødt, surt, bitter samt umami, og den er tilberedt af friske og velsmagende råvarer.

En varieret måltidsoplevelse

Sæsonens friske råvarer sammensat til en varieret, nærende måltidsoplevelse.

Vi sørger for, at maden veksler i smag, konsistens og farve. Vi lægger vægt på at sætte årstidens råvarer på menuen. Derfor serverer vi eksempelvis nye kartofler, jordbær, kål, rodfrugter, fasaner samt kød fra lokale lam – når råvarerne er i sæson.

Et vedkommende forhold

Maden er lavet specielt til dig, tilberedt med glæde og stolthed, nydt, giver inspiration og opfylder ethvert behov for næring.

Vi leverer mad, som passer til dit behov for næring, og som er tilberedt efter de officielle anbefalinger for god ernæring.

En veltillavet tallerken

Tilberedt af gode, friske råvarer med omhu og fagkundskab. Sætter sanserne i gang.

Vi laver din mad helt fra bunden, både på traditionel vis og med ny teknologi. Vi har et kostfagligt personale med passion for både valg af råvarer, tilberedning af maden, samt fokus på både hygiejne, ressourceforbrug og arbejdsmiljø.

En nærværende måltidsoplevelse

Tilberedt og smagt til af mennesker. En pause i dagen. Måltider i ro og mag.

Vi tilbereder, pakker og leverer maden til dig, så den er nem at håndtere i dit hjem. Vores chauffører har faste ruter, så de bliver en kendt person for dig.