Det sidste pift
Her er et par tips til, hvordan du kan sætte dit personligt præg på måltidet.
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/service15-1024x1024.jpg)
1.
Dæk bord og anret mad pænt på din yndlingstallerken.
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/fk_madhus_27-1024x1024.jpg)
Velbekomme
Fra os til dig
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/krydderurter-1024x1024.jpg)
2.
Hav altid “det grønne drys” i køkkenet. Det kan være persille, dild, purløg eller basilikum.
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/fk_tavle_smagskompas-1024x1024.jpg)
3.
Brug surt eller sødt, som gelé, rødbeder, asier eller lignende.
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/fk_madhus_11-1024x1024.jpg)
4.
Vær opmærksom på tilberedningstiden og gerne ved lav temperatur.
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/service2-1024x1024.jpg)