Vision og Mission for
Fælleskøkkenet
Vision
Fælleskøkkenet vil være en aktiv del af lokalsamfundet og en aktiv medspiller i udviklingen af råvarer, mad og måltider. Den enkelte borger/kunde, medarbejder og samarbejdspartner oplever sammenhæng i ydelser og tiltag.
Mission
- Levere sunde velsmagende retter af høj kulinarisk kvalitet.
- Sikre udvikling af Fælleskøkkenet.
- Sikre økonomisk uafhængighed.
- Fastholde fokus på fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
Værdier
Mennesket er kernen for Fælleskøkkenet, både når det gælder udvikling i Fælleskøkkenet og i samarbejdet med omverdenen. I hverdagens sprog omsætter vi dette til NIK:
- Nyttighed
- Innovativ
- Kreativitet
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/05/vision-1024x1024.jpg)
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/04/vaerdier_asparges-1024x1024.jpg)
![](https://www.faelleskoekkenet.dk/wp-content/uploads/2022/05/fk_madhus_14-1024x1024.jpg)