A-A

Ernæringsassistent til Fælleskøkkenet søges!

Måske er det netop DIG, som skal blive vores nye kollega. Så giv dig tid – og læs vores stillingsopslag.

Fælleskøkkenet er et stort produktionskøkken, beliggende i Sakskøbing og som sætter ære i at være i en løbende udvikling og deltagende i mange forskellige projekter og nye opgaver. Vores vision er, at vi vil være en aktiv del af lokalsamfundet og en aktiv medspiller i udviklingen af råvarer, mad og måltider – og måske er det DIG, som vi skal have med på holdet?

Vi søger:

  • Ernæringsassistent eller person med anden relevant erhvervserfaring til bl.a. at indgå i produktion af måltider, herunder også produktion af diæter, pakning af måltidskomponenter og færdigretter til vores kunder.

Vores forventning til dig er, at du har relevant uddannelse/kvalifikationer, anden relevant erfaring – eller at du mener, at lige netop du er den rette til stillingen.

Du ansættes på 37 timer om ugen og med arbejdsplanlægning fra mandag til fredag i tidsrummet fra 5-18. Vi ønsker at du kan tiltræde 1. maj 2023 eller snarest herefter.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med:

  • Stort fokus på den kulinariske og gastronomiske kvalitet
  • Plads til innovation
  • 80 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere på alle niveauer 
  • Gode kollegaer og sparringsmuligheder på alle niveauer
  • God løn – og pensionsforhold
  • En sundhedssikring fra 1. ansættelsesdag
  • En god kantineordning

Lidt om os:

Omdrejningspunktet for alt vores virke er det gode måltid – rig på kvalitet.

Vi fremstiller dagligt ca. 2500 færdigretter til Guldborgsund og Lolland kommunes plejecentre, hjemmeboende borgere og komponentleverance til Region Sjællands kostkoncept og deres kantiner.

Produktionsformen er cook chill og MAP (Modified Atmosphere Packing)

Vi indgår løbende i forskellige udviklingsprojekter som fx grøn omstilling, implementering af de nye kostråd, udviklende samarbejde med lokaleleverandører og en evig løbende produktudvikling mv.

Har vi gjort dig interesseret?

Så send din ansøgning til os!

Har du brug for at blive klogere på stillingindholdet, har du mulighed for at ringe til os.  Endelig kan du også besøge vores hjemmeside www.faelleskoekkenet.dk, hvor du kan læse mere om og blive klogere på Fælleskøkkenet.

Vi glæder os meget til at modtage og læse din ansøgning – måske indbydes du til en uddybende samtale. Samtalerne planlægges til at blive afholdt i uge 11 og 12 2023.

Har du særlige ønsker til tidspunkt og dato, beder vi om at du skriver det i din ansøgning.

For yderligere oplysninger kan souschef i Fælleskøkkenet Ninna Bondehøj kontaktes pr. mail nibo@faelleskoekkenet.dk.

Ansøgning:

Send din ansøgning vedlagt fyldestgørende CV til OFIR.dk

Ansøgningsfristen er onsdag d. 8.3.2023.