A-A

Elektriker/industrielektriker søges til Fælleskøkkenet

Er du vores nye kollega?

Fælleskøkkenet søger en elektriker/industrielektriker på 37 timer, som den ansvarlige tekniker i vores virksomhed. Stillingen ønskes besat senest d. 1.10.2023.

Vil du være en del af vores spændende produktionsvirksomhed, der er innovativ og fremsynet? Kan du med dine evner sikre den daglige drift og se muligheder i at have fokus på produktionsoptimeringer gennem forskellige automatiseringsprocesser? Drives du af en afvekslende arbejdsdag, hvor du ikke kender dagen, før den er gået?  Så er du måske vores nye kollega.

Fælleskøkkenet er et stort produktionskøkken, med placering i Sakskøbing – hvor transport til og fra er tæt ved motorvejen. Vi fremstiller dagligt 2500 færdigretter og produktionsformen foregår som MAP (Modified Atmosphere Packing) med leverance til Guldborgsund og Lolland kommunes plejecentre og hjemmeboende borgere. Derudover har Fælleskøkkenet også leverance af komponenter til Region Sjællands kostkoncept, der produceres og pakkes som cook chill.  I Fælleskøkkenet er vi 80 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere på alle niveauer, der sikrer den daglig drift i tidsrummet fra 5-18.

Om stillingen:

Vi kan tilbyde dig en spændende og afvekslende stilling, hvor du kan få alle dine kompetencer i spil. Vi har en højteknologisk produktion, med de nyeste teknologier inden for storkøkkenbranchen, hvor du som elektriker bliver en central nøgleperson, som dels skal kunne løse de daglige udfordringer på det tekniske omkring, men også kunne samarbejde med eksterne servicefolk/håndværkere, produktionsmedarbejdere og vores egne produktionsleder.

Vi tilbyder dig gode udviklingsmuligheder, selvstændighed i dagligdagen, morgenmads- og frokostordning og en attraktiv sundhedssikring.

Vi ønsker du kan tiltræde stillingen pr. 1.10.2023 eller om muligt gerne tidligere.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Drift og vedligehold af anlæg
 • Fejlfinding og reparation
 • Procesoptimering
 • Projektopgaver
 • Definering og installation af nyt udstyr
 • CTS
 • Pneumatik
 • Optimeringsopgaver
 • Teknisk dokumentation
 • Tekniske ad hoc opgaver.
 • Indgå i vores interne alarmberedskab til vagtselskab

Hvem er du?

Du har uddannelse som elektriker/industrielektriker eller tilsvarende. Du er nysgerrig på nye teknologier og efterspørger ny viden. Du er ansvarsbevidst og kan strukturere og prioritere dine opgaver, med det for øje hele tiden at sikre en stabil drift. Du er fleksibel og er ”husets mand”, når opgaver skal løses. Dit kendskab til Microsoft Office pakken er bredt og du kan supportere huset, også med de driftsmæssige IT-udfordringer.  Endeligt er du udadvendt, har humor, har en positiv tilgang til opgaverne og har respekt for den enkelte medarbejder.

Er du interesseret i stillingen?

Send din ansøgning og et fyldestgørende CV til os. Ansøgning sendes via www.OFIR.dk.

Løn, pension og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst fra Dansk El forbund.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på faelleskoekkenet@faelleskoekkenet.dk eller 72 41 16 00

Ansøgningsfristen er søndag d. 6.8.2023 og du skal forvente at en evt. samtaler vil foregå i uge 34, 2023.

Du kan læse mere om Fælleskøkkenet på www.faelleskoekkenet.dk