Fælleskøkkenet - det nære valg
  • Nyheder
  • Bestil mad
  • For pårørende
  • Menukort
  • Rundvisning
  • Læs højt
  • Forside
  • Borger
    • Måltid hjemme
      • Den gode hverdagsmad »
      • Den gode hverdagsmad
      • Den gode måltidsoplevelse
      • Det gode forhold
      • Den gode tallerken
      • Smagen i centrum
      • Det sidste pift »
      • Ekstra mad til gæster »
      • Mad til ægtefælle »
      Visitator og madservice
      • Lolland Kommune »
      • Guldborgsund Kommune »
      Menukort Praktisk om vores mad
      • Emballage »
      • Mærkning »
      • Opbevaring »
      • Sådan varmes maden »
      • Tips til anretning og servering »
      Pårørende Din bestilling
      • Bestilling, afbestilling og genbestilling »
      • Betaling og afmelding »
      Måltid sammen med andre Mad ved sygdom Se materiale Leveringsoplysninger
  • Institutioner
    • Hospital
      • Menukort og kostformer »
      • Diæter & kostformer
      • Menukort
      • Praktisk om vores mad »
      • Emballage
      • Mærkning
      • Opbevaring
      • Sådan varmes maden
      • Din bestilling »
      • Bestilling
      • Tidsfrister for bestilling
      Plejecenter
      • Menukort og kostformer »
      • Diæter & kostformer
      • Menukort
      • Praktisk om vores mad »
      • Emballage
      • Mærkning
      • Opbevaring
      • Sådan varmes maden
      • Din bestilling »
      • Bestilling
      • Tidsfrister for bestilling
      • Lolland Kommune »
      • Guldborgsund Kommune »
      • Den gode hverdagsmad »
      • Værdierme
      • Den gode måltidsoplevelse
      • Det gode forhold
      • Den gode tallerken
      • Smagen i centrum
      Psykiatri
      • Menukort og kostformer »
      • Diæter & kostformer
      • Menukort
      • Praktisk om vores mad »
      • Emballage
      • Mærkning
      • Opbevaring
      • Sådan varmes maden
      • Din bestilling »
      • Bestilling
      • Tidsfrister for bestilling
      Tips til anretning og servering Det sidste pift Bestil mad Se materiale
  • Mad og menu
    • Menu Råvarer Produktionsform Ernæring, diæter og kosttyper Vores madfilosofi Udviklingskøkkenet - ret nr. 14 Den gode hverdagsmad Kosthåndbog
  • Om os
    • Om virksomheden
      • Ejerskabsforhold »
      • Historie »
      • Brugerundersøgelser »
      • Miljøansvar »
      • Bivenlig virksomhed »
      Brugerråd Job hos Fælleskøkkenet Smiley rapporter Projekter
      • Spændende projekter »
      • Bord Dæk Dig »
      • Is af råmælk »
      • Den gode hverdagsmad »
      • Ensomme ældre »
      • Vildretter til ældre »
      • Årets vildtret 2016 »
      Vision og Mission Organisation Bestyrelse Ledelse Medarbejdere
  • Kontakt
    • Bestil mad Leveringsoversigt Ris og ros Reklamationer Rundvisning Find vej Pressemateriale og -kontakt Persondatapolitik Copyright Sikker mail Kontakt os
  • Nyheder
    • Nyhed - Den gode hverdagsmad Nyhed - Spisevenner Nyhed - hjemmelavet is Nyhed - Velkommen til Fælleskøkkenet Nyhed - Jordbærgrød af jordbær fra Bandholm Frugtplantage Lokal smagsbombe på plejecenter i Stokkemarked NYT projekt - ny emballage Nyhed - Mere frisk og mere lokal mad Fødevaresikkerhed Lækker grød til trifli Lækre økologiske lokale hyben Børn, unge og mad - fornyelse i madkulturen Lokale fødevarer Lollandsgrisen Brugerundersøgelse 2018 Afternoon tea Kongelig fødselsdag Velsmag og kvalitet Lokale jordbær Fælleskøkkenet - en god politisk beslutning. Grillfest Lokale brombær Lollandsgrisen (1) Julebag Årets nytårsdessert Reception Bord dæk dig projekt Middag på Rønnebærparken Kvalitet af kartofler Påskehilsen Lokale jordbær fra Tokkerupgård Grillarrangement på Rønnebærparken Krabbesuppe med rejer og grøntsager Bi-ageren Internationalt sommerkursus fra Roskilde Universitet Et spændende, utraditionelt og fornyende samarbejde mellem forskere, jægere, landmænd og Fælleskøkkenet. Lokal Quinella Julebag (1) Julehilsen Testpersoner søges Rekuttering fra kanten Fælleskøkkenet og Corona-pandemien. Kyllingesteg Påskehilsen (1) 25 års Jubilæum Sommermenu - Grillpølse af Lollandsgrisen. Guldmedalje til Fælleskøkkenets elev Nyslynget honning på Fælleskøkkenets menu Cremet kartoffelsuppe i kartoffelferien Gammmeldags gule ærter Fælleskøkkenets Mortens aften menu Fælleskøkkenet ønsker godt nytår Fælleskøkkenets julebag Risengrød Glædelig jul Fælleskøkkenets nye biler Vildand på menuen Gullaschsuppe til en kold januar dag
  • Bestil mad
  • For pårørende
  • Menukort
  • Rundvisning
  • Læs højt
  • Borger
    • Måltid hjemme »
    • Visitator og madservice »
    • Menukort
    • Praktisk om vores mad »
    • Pårørende
    • Din bestilling »
    • Måltid sammen med andre
    • Mad ved sygdom
    • Se materiale
    • Leveringsoplysninger
    • Den gode hverdagsmad
    • Den gode hverdagsmad
    • Den gode måltidsoplevelse
    • Det gode forhold
    • Den gode tallerken
    • Smagen i centrum
    • Det sidste pift
    • Mad til ægtefælle
    • Ekstra mad til gæster
    • Lolland Kommune
    • Guldborgsund Kommune
    • Emballage
    • Mærkning
    • Opbevaring
    • Sådan varmes maden
    • Tips til anretning og servering
    • Bestilling, afbestilling og genbestilling
    • Betaling og afmelding
  • Institutioner
    • Hospital »
    • Plejecenter »
    • Psykiatri »
    • Tips til anretning og servering
    • Det sidste pift
    • Bestil mad
    • Se materiale
    • Menukort og kostformer
    • Diæter & kostformer
    • Menukort
    • Praktisk om vores mad
    • Emballage
    • Mærkning
    • Opbevaring
    • Sådan varmes maden
    • Din bestilling
    • Bestilling
    • Tidsfrister for bestilling
    • Menukort og kostformer
    • Diæter & kostformer
    • Menukort
    • Den gode hverdagsmad
    • Værdierme
    • Den gode måltidsoplevelse
    • Det gode forhold
    • Den gode tallerken
    • Smagen i centrum
    • Din bestilling
    • Bestilling
    • Tidsfrister for bestilling
    • Praktisk om vores mad
    • Emballage
    • Mærkning
    • Opbevaring
    • Sådan varmes maden
    • Menukort og kostformer
    • Diæter & kostformer
    • Menukort
    • Praktisk om vores mad
    • Emballage
    • Mærkning
    • Opbevaring
    • Sådan varmes maden
    • Din bestilling
    • Bestilling
    • Tidsfrister for bestilling
    • 1096
  • Mad og menu
    • Menu
    • Råvarer
    • Produktionsform
    • Ernæring, diæter og kosttyper
    • Vores madfilosofi
    • Udviklingskøkkenet - ret nr. 14
    • Den gode hverdagsmad
    • Kosthåndbog
  • Om os
    • Om virksomheden »
    • Brugerråd
    • Job hos Fælleskøkkenet
    • Smiley rapporter
    • Projekter »
    • Vision og Mission
    • Organisation
    • Bestyrelse
    • Ledelse
    • Medarbejdere
    • Ejerskabsforhold
    • Historie
    • Miljøansvar
    • Brugerundersøgelser
    • Bivenlig virksomhed
    • Spændende projekter
    • Bord Dæk Dig
    • Is af råmælk
    • Den gode hverdagsmad
    • Ensomme ældre
    • Vildretter til ældre
    • Årets vildtret 2016
  • Kontakt
    • Bestil mad
    • Leveringsoversigt
    • Ris og ros
    • Reklamationer
    • Rundvisning
    • Find vej
    • Pressemateriale og -kontakt
    • Persondatapolitik
    • Copyright
    • Sikker mail
    • Kontakt os
A-A
  • Fælleskøkkenet
  • Om os
  • Smiley rapporter

Smiley rapporter

Se mere om Arbejdstilsynets grønne smiley
Klik og læs mere
Se vores smileyrapporter
Klik og læs mere
Fælleskøkkenet
Granitvej 1
4990 Sakskøbing
+45 72 41 16 00
mandag til fredag i tidsrummet 8-14

faelleskoekkenet@faelleskoekkenet.dk
Mail læses og besvares mandag til fredag fra 8-14

CVR-nummer: 34371970
P-nummer: 1017561940
EAN-nummer: 5790002134166

Følg os
Hos Fælleskøkkenet har vi fokus på at håndtere din mad, og de råvarer vi laver den af med største omhu.

Klik her og se vores elite smiley

Privatlivspolitik
Læs Fælleskøkkenets privatlivspolitik

Copyright
Faelleskoekkenet copyright