Elektriker søges til Fælleskøkkenet

 

Fælleskøkkenet søger en fast elektriker på 37 timer, som den ansvarlige tekniker i vores virksomhed. Stillingen ønskes besat senest d. 1.2.2022.

Vil du være en del af vores spændende produktionsvirksomhed, der er innovativ og fremsynet? Kan du med dine evner sikre den daglige drift og se muligheder i at have fokus på produktionsoptimeringer gennem forskellige automatiseringsprocesser? Drives du af en afvekslende arbejdsdag, hvor du ikke kender dagen, før den er gået?  Så vil vi gerne modtage din ansøgning.

Fælleskøkkenet er et stort produktionskøkken, der dagligt fremstiller ca. 2500 færdigretter. Produktionsformen foregår som MAP (Modified Atmosphere Packing) med leverance til Guldborgsund og Lolland kommunes plejecentre og hjemmeboende borgere. Derudover har Fælleskøkkenet også leverance af komponenter til Region Sjællands kostkoncept, der produceres og pakkes som cook chill.  I Fælleskøkkenet er vi 80 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere på alle niveauer, der sikrer den daglig drift i tidsrummet fra 5-18.

Om stillingen:

Vi kan tilbyde dig en spændende og afvekslende stilling, hvor du kan få alle dine kompetencer i spil. Vi har en højteknologisk produktion, med de nyeste teknologier inden for storkøkkenbranchen, hvor du som elektriker bliver en central nøgleperson, der skal samarbejde sammen med eksterne servicefolk/håndværkere, produktionsmedarbejdere og produktionsledere fra alle vores teams.

Vi tilbyder dig gode udviklingsmuligheder, selvstændighed i dagligdagen, frokostordning og en attraktiv sundhedssikring.

 

Dine hovedopgaver bliver:

  • Drift og vedligehold af anlæg.
  • Fejlfinding og reparation.
  • Definering og installation af nyt udstyr.
  • Teknisk dokumentation.
  • Tekniske ad hoc-opgaver.
  • IT opgaver, både software, hardware og support.
  • Drift og vedligehold af udeområder.
  • Indgå i vores interne alarmberedskab til vagtselskab.

Hvem er du?

Du har uddannelse som industrielektriker eller tilsvarende. Du er nysgerrig på nye teknologier og efterspørger ny viden. Du er ansvarsbevidst og kan strukturere og prioritere dine opgaver, med det for øje hele tiden at sikre en stabil drift. Du er fleksibel og er ”husets mand”, når opgaven skal løses. Dit kendskab til Microsoft Office pakken er bredt og du kan supportere huset, også med de driftsmæssige IT-udfordringer.  Endeligt er du udadvendt, har humor, har en positiv tilgang til opgaverne og har respekt for den enkelte medarbejder.

 

Er du interesseret i stillingen?

Send din ansøgning og et fyldestgørende CV til os.

Vi ønsker du kan tiltræde stillingen pr. 1.2.2022 eller om muligt gerne tidligere.

Løn, pension og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst med Dansk El forbund.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Kirsten Skovsby, via vores kundeservice på faelleskoekkenet@faelleskoekkenet.dk eller på telefon:72411600.

 

Ansøgning sendes via OFIR: https://faelleskoekkenet.ofir.com/job/elektriker-soeges-til-faelleskoekkenet-3884278953

 

Ansøgningsfristen er søndag d. 16.1.2022. Ansættelsesudvalget består af 2 ledere og en medarbejderrepræsentant. Samtaler forventer vi vil foregå i løbet af uge 3 2022.

 

Du kan læse mere om Fælleskøkkenet på www.faelleskoekkenet.dk.

 

Fritidsjob hos Fælleskøkkenet
Fritidsjob hos Fælleskøkkenet