Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 43
Vegetarkost Hovedretter
- Bønnekarry m/bulgur, dinerbønner
- Champignonpate m/svampesauce, kartofler, blomkål
- Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Fennikeltortilla m/ratatouille
- Urtefrikadeller m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
- Falafel m/peberfrugtsauce, kartofler, broccoli
- Squashtærte m/ratatouille
- Vegetarisk millionbøf m/kartoffelmos, bagte gulerødder
- Paprikagryde-hvide bønner m/løse ris, ærter
- Tempeh i karrysauce m/løse ris
- Kikærtebøf m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
- Vegetariske boller i chili-tomatsauce, bulgur, majs-peberfrugt
- Tempeh bolo m/pasta, peberfrugtmix
- Fyldt peberfrugt m/grov tomatsauce, ærter
|