Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 46
Vegetarkost Hovedretter
- Vegetarisk krebinet m/champignonsauce, kartofler, stegte rødder-salviesmør
- Risbøf m/paprikasauce, kartofler, blomkål
- Bønnekarry m/bulgur, romanescoblanding
- Kikærtegryde m/peberfrugt, ananas, bagte rodfrugter
- Fyldt peberfrugt m/grov tomatsauce, glaserede gulerødder
- Kikærtepostej m/svampesauce, kartofler, rosenkål
- Squashtærte m/ratatouille
- Penne pasta i flødesauce, quorn, champignon, porre, ærter
- Kikærtegryde m/peberfrugt, ananas, franske ærter
- Bagt auberginegryde m/bulgur, buketblanding
- Linsefrikadeller m/stuvet rosenkål, kartofler
- Bønneragout m/gulerødder, kartoffelmos
- Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, dinerbønner
- Grønsagsgratin m/ærter
|