Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 13

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Grønsagsbiksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  2. Stegt quorn m/karrysauce, løse ris, ærter
  3. Grønsagssauce m/pasta, bagte rodfrugter
  4. Squash m/falafelfyld, romanescoblanding
  5. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, buketblanding
  6. Quorn-stroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
  7. Rød linseret m/bulgur, dinerbønner
  8. Falafel bøf m/mexicansksauce, løse ris, broccoliblanding
  9. Pastaret, hytteost-spinat m/broccoli
  10. Kartoffelfrikadeller m/stuvet spinat, kartofler
  11. Svamperisotto m/broccoli
  12. Lollandsk dhal m/bulgur
  13. Linse farsbrød m/sennepssauce, kartofler, karotter
  14. Mexicansk bønnegryde m/bulgur

Biretter

  1. Skovbærgrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  4. Hjemmelavet pistacie is
  5. Hyldebærsuppe m/tvebakker
  6. Bagte æbler m/kanel, flødeskum
  7. Mokkafromage, flødeskum
  8. Urtepuresuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Gulerodskage m/ostecreme
  5. Citronkage
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)