Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 38
Vegetarkost Hovedretter
- Kinagryde-hvide bønner m/løse ris, stegte rødder-salviesmør
- Rød linseret m/bulgur, blomkål-chili
- Bønnekarry m/bulgur, romanescoblanding
- Kikærtegryde m/bagte rodfrugter
- Tempeh i karrysauce, løse ris
- Majsgryde m/rosenkål
- Paprikagryde-hvide bønner m/kartoffelmos, bagte gulerødder
- Fyldt peberfrugt m/chili-tomatsauce, ærter
- Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
- Bagt auberginegryde m/kartofler, buketblanding
- Squashtærte m/ratatouille
- Selleribøf m/paprikasauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
- Bønne-mandelbøf m/bearnaisesauce, rosmarin stegte kartofler, dinerbønner
- Grønsagsgratin m/ærter
|