Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 16

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Vegetarisk krebinet m/stuvet blomkål-persille, kartofler
  2. Bønne-mandelbøf m/paprikasauce, kartofler, romanescoblanding
  3. Linsefrikadeller m/krydret tomatsauce, kartofler, bønner-ærter-kryddersmør
  4. Kikærtepostej m/champignonsauce, kartofler, bagte gulerødder
  5. Majsgryde m/buketblanding
  6. Falafel m/mexicansksauce, løse ris, peberfrugt mix
  7. Squashtærte m/ratatouille
  8. Svamperisotto m/romanescoblanding
  9. Indisk dhal
  10. Gulerodslasagne m/chili-ingefær
  11. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
  12. Vegetariske boller i krydret tomatsauce, løse ris
  13. Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, bagte rodfrugter
  14. Grønsagsfad m/ærter

Biretter

  1. Rødgrød m/sødmælk
  2. Orientalsk karrysuppe
  3. Vaniljebudding m/saftsauce
  4. Råsyltede blommer m/cremesauce
  5. Pandekager m/rabarberkompot
  6. Skovbærgrød m/sødmælk
  7. Jordbærmousse m/flødeskum
  8. Kartoffelsuppe
  9. Kærnemælkssuppe m/rosiner

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Kartoffelkage m/chokoladeglasur
  5. Hindbærkage m/kokos
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)