Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Vegetarisk krebinet m/champignonsauce kartofler, buketblanding
  2. Tempeh i karrysauce m/løse ris
  3. Gulerodslasagne m/chili-ingefær
  4. Falafel m/kold kartoffelsalat, glaserede gulerødder
  5. Linse farsbrød m/spinatsauce, kartofler, karotter
  6. Grønsagsfrikasse-hvide bønner m/kartofler
  7. Champignonpate m/svampesauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
  8. Kartoffelmoussaka m/romanescoblanding
  9. Fyldt peberfrugt med grov tomatsauce, blomkål-persille
  10. Bagt auberginegryde m/bulgur, broccoli
  11. Kartoffelfrikadeller m/stuvet sommerkål, kartofler
  12. Pastaret m/tempeh, dinerbønner
  13. Vegetariske boller i krydret tomatsauce, løse ris, zucchinimix
  14. Fennikelgryde m/bulgur, broccoli

Biretter

  1. Rødgrød m/sødmælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Koldskål m/kammerjunker
  6. Henkogt fersken m/makronskum
  7. Jordbærmousse m/flødeskum
  8. Karrysuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Skovbærsnitte
  5. Karamelkage
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)