Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 28

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Vegetarisk krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, nye kartofler
  2. Kinagryde m/hvide bønner, bulgur, peberfrugt mix
  3. Risbøf m/peberfrugtsauce, kartofler, romanescoblanding
  4. Chili sin carne m/løse ris, majs
  5. Grønsagsgryde m/kikærter, citron, løse ris
  6. Vegetarisk farsbrød m/paprikasauce, kartofler, glaserede gulerødder
  7. Squashtærte m/ratatouille
  8. Blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
  9. Fennikelgryde m/løse ris, romanescoblanding
  10. Grønsagsfrikadeller m/dildsauce, broccoli
  11. Kartoffelfrikadeller m/grov tomatsauce, kartofler, blomkål-persille
  12. Falafel bøf m/mexicansksauce, løse ris, ærter
  13. Pastaret m/hytteost-spinat, zucchini mix
  14. Majsgryde m/broccoli

Biretter

  1. Skovbærgrød m/sødmælk
  2. Urtepuresuppe
  3. Pandekager m/rabarberkompot
  4. Kirsebærgrød m/sødmælk
  5. Jordbærkoldskål m/kammerjunker
  6. Hjemmelavet chokoladeis
  7. Appelsinfromage m/flødeskum
  8. Grov tomatsuppe
  9. Kærnemælkssuppe m/rosiner

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Kartoffelkage m/chokoladeglasur
  5. Hindbærkage m/kokos
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)
  18. Menuvalg uden standart