Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 49

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Quornbøf m/bearnaisesauce, kartofler, rosenkål
  2. Karrygryde-kikærter m/løse ris
  3. Kikærtebøf m/peberfrugtsauce, kartofler, buketblanding
  4. Bønnegryde m/blomkål-persille
  5. Rød linseret m/bulgur, bagte gulerødder
  6. Kartoffelmoussaka m/dinerbønner
  7. Paprikagryde-hvide bønner m/kartoffelmos, broccoli
  8. Fennikeltortilla m/peberfrugt mix
  9. Kartoffelfrikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  10. Urtebiksemad m/hvide bønner, citronsauce
  11. Bønnekarry m/løse ris, karotter
  12. Pastaret m/hytteost-spinat, bagte rodfrugter
  13. Linse farsbrød m/sennepssauce, kartofler, dinerbønner
  14. Squash med falafelfyld, karotter

Biretter

  1. Æblegrød m/sødmælk
  2. Porresuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Jordbærsuppe m/tvebakker
  5. Blommegrød m/sødmælk
  6. Henkogt pære m/chokolade flødeskum
  7. Mokkafromage, flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Squashkage m/ostecreme
  5. Citronkage
  6. Øllebrød m/sødmælk
  7. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  8. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  9. Madpakke lille (2stk)
  10. Madpakke stor (4stk)
  11. Ostemad (1 stk)