Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 28
Vegetarkost Hovedretter
- Vegetarisk krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, nye kartofler
- Kinagryde m/hvide bønner, bulgur, peberfrugt mix
- Risbøf m/peberfrugtsauce, kartofler, romanescoblanding
- Chili sin carne m/løse ris, majs
- Grønsagsgryde m/kikærter, citron, løse ris
- Vegetarisk farsbrød m/paprikasauce, kartofler, glaserede gulerødder
- Squashtærte m/ratatouille
- Blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
- Fennikelgryde m/løse ris, romanescoblanding
- Grønsagsfrikadeller m/dildsauce, broccoli
- Kartoffelfrikadeller m/grov tomatsauce, kartofler, blomkål-persille
- Falafel bøf m/mexicansksauce, løse ris, ærter
- Pastaret m/hytteost-spinat, zucchini mix
- Majsgryde m/broccoli
|