Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 46

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Vegetarisk krebinet m/champignonsauce, kartofler, stegte rødder-salviesmør
  2. Risbøf m/paprikasauce, kartofler, blomkål
  3. Bønnekarry m/bulgur, romanescoblanding
  4. Kikærtegryde m/peberfrugt, ananas, bagte rodfrugter
  5. Fyldt peberfrugt m/grov tomatsauce, glaserede gulerødder
  6. Kikærtepostej m/svampesauce, kartofler, rosenkål
  7. Squashtærte m/ratatouille
  8. Penne pasta i flødesauce, quorn, champignon, porre, ærter
  9. Kikærtegryde m/peberfrugt, ananas, franske ærter
  10. Bagt auberginegryde m/bulgur, buketblanding
  11. Linsefrikadeller m/stuvet rosenkål, kartofler
  12. Bønneragout m/gulerødder, kartoffelmos
  13. Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, dinerbønner
  14. Grønsagsgratin m/ærter

Biretter

  1. Æblegrød m/sødmælk
  2. Urtepuresuppe
  3. Varm abrikossuppe m/kammerjunker
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Henkogt fersken m/cremesauce
  6. Hjemmelavet vaniljeis m/ribs
  7. Panna cotta m/jordbærsauce
  8. Kartoffelsuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Kartoffelmos m/ekstra smør (125 gr)
  4. Chokoladekage m/hindbærfrosting
  5. Banankage
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino plus mælkedrik (1/4 liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)
  18. Menuvalg uden standart