Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19
Vegetarkost Hovedretter
- Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
- Risbøf m/champignonsauce, kartofler, karotter
- Kikærtepostej m/peberfrugtsauce, løse ris, broccoli-karotter
- Urtefrikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
- Vegetariske nuggets m/paprikasauce, kartofler, bagte gulerødder
- Tempeh gullasch m/kartoffelmos, broccoli
- Falafler m/flødekartofler, zucchini mix
- Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
- Karrykål m/vegofars-røde linser, løse ris
- Indisk dhal
- Vegetariske boller i karrysauce, løse ris, ærter
- Enebærgryde m/tempeh, kartoffelmos, romanescoblanding
- Bønne-mandelbøf m/ratatouillesauce, kartofler
- Pastaret, hytteost-spinat, karotter
|