Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 43

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Bønnekarry m/bulgur, dinerbønner
  2. Champignonpate m/svampesauce, kartofler, blomkål
  3. Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Fennikeltortilla m/ratatouille
  5. Urtefrikadeller m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Falafel m/peberfrugtsauce, kartofler, broccoli
  7. Squashtærte m/ratatouille
  8. Vegetarisk millionbøf m/kartoffelmos, bagte gulerødder
  9. Paprikagryde-hvide bønner m/løse ris, ærter
  10. Tempeh i karrysauce m/løse ris
  11. Kikærtebøf m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
  12. Vegetariske boller i chili-tomatsauce, bulgur, majs-peberfrugt
  13. Tempeh bolo m/pasta, peberfrugtmix
  14. Fyldt peberfrugt m/grov tomatsauce, ærter

Biretter

  1. Kirsebærgrød m/sødmælk
  2. Karrysuppe
  3. Pandekager m/rabarberkompot
  4. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  5. Råsyltede blommer m/cremesauce
  6. Hjemmelavet vaniljeis m/jordbærsauce
  7. Svesketrifli
  8. Cremet grønsagssuppe m/porre
  9. Risengrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Drømmekage
  5. Sandkage m/chokoladefyld
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)