Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
  2. Risbøf m/champignonsauce, kartofler, karotter
  3. Kikærtepostej m/peberfrugtsauce, løse ris, broccoli-karotter
  4. Urtefrikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  5. Vegetariske nuggets m/paprikasauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Tempeh gullasch m/kartoffelmos, broccoli
  7. Falafler m/flødekartofler, zucchini mix
  8. Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
  9. Karrykål m/vegofars-røde linser, løse ris
  10. Indisk dhal
  11. Vegetariske boller i karrysauce, løse ris, ærter
  12. Enebærgryde m/tempeh, kartoffelmos, romanescoblanding
  13. Bønne-mandelbøf m/ratatouillesauce, kartofler
  14. Pastaret, hytteost-spinat, karotter

Biretter

  1. Rabarbergrød m/sødmælk
  2. Champignonsuppe
  3. Hjemmelavet vanilje is m/ chokoladesauce
  4. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  5. Frugtsalat m/cremesauce
  6. Abrikosris m/frugtsauce
  7. Citronfromage m/flødeskum
  8. Paprikasuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Drømmekage
  5. Sandkage m/chokoladefyld
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)