Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 38

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Kinagryde-hvide bønner m/løse ris, stegte rødder-salviesmør
  2. Rød linseret m/bulgur, blomkål-chili
  3. Bønnekarry m/bulgur, romanescoblanding
  4. Kikærtegryde m/bagte rodfrugter
  5. Tempeh i karrysauce, løse ris
  6. Majsgryde m/rosenkål
  7. Paprikagryde-hvide bønner m/kartoffelmos, bagte gulerødder
  8. Fyldt peberfrugt m/chili-tomatsauce, ærter
  9. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
  10. Bagt auberginegryde m/kartofler, buketblanding
  11. Squashtærte m/ratatouille
  12. Selleribøf m/paprikasauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
  13. Bønne-mandelbøf m/bearnaisesauce, rosmarin stegte kartofler, dinerbønner
  14. Grønsagsgratin m/ærter

Biretter

  1. Skovbærgrød m/sødmælk
  2. Tomatsuppe
  3. Hyldebærsuppe m/tvebakker
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Hjemmelavet chokolade-hasselnød is
  6. Panna cotta m/mangosauce
  7. Jordbærfromage m/flødeskum
  8. Cremet løgsuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Chokoladekage m/hindbærfrosting
  5. Banankage
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)