Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 13
Vegetarkost Hovedretter
- Grønsagsbiksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Stegt quorn m/karrysauce, løse ris, ærter
- Grønsagssauce m/pasta, bagte rodfrugter
- Squash m/falafelfyld, romanescoblanding
- Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, buketblanding
- Quorn-stroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
- Rød linseret m/bulgur, dinerbønner
- Falafel bøf m/mexicansksauce, løse ris, broccoliblanding
- Pastaret, hytteost-spinat m/broccoli
- Kartoffelfrikadeller m/stuvet spinat, kartofler
- Svamperisotto m/broccoli
- Lollandsk dhal m/bulgur
- Linse farsbrød m/sennepssauce, kartofler, karotter
- Mexicansk bønnegryde m/bulgur
|
Biretter
- Skovbærgrød m/sødmælk
- Aspargessuppe
- Stikkelsbærgrød m/sødmælk
- Hjemmelavet pistacie is
- Hyldebærsuppe m/tvebakker
- Bagte æbler m/kanel, flødeskum
- Mokkafromage, flødeskum
- Urtepuresuppe
- Mannagrød m/kanelsukker
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (150 gr)
- Beriget kartoffelmos (125 gr)
- Gulerodskage m/ostecreme
- Citronkage
- Havregrød
- Øllebrød
- Sødmælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Madpakke lille (2stk)
- Madpakke stor (4stk)
- Ostemad (1 stk)
|