Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30
Vegetarkost Hovedretter
- Vegetarisk krebinet m/champignonsauce kartofler, buketblanding
- Tempeh i karrysauce m/løse ris
- Gulerodslasagne m/chili-ingefær
- Falafel m/kold kartoffelsalat, glaserede gulerødder
- Linse farsbrød m/spinatsauce, kartofler, karotter
- Grønsagsfrikasse-hvide bønner m/kartofler
- Champignonpate m/svampesauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
- Kartoffelmoussaka m/romanescoblanding
- Fyldt peberfrugt med grov tomatsauce, blomkål-persille
- Bagt auberginegryde m/bulgur, broccoli
- Kartoffelfrikadeller m/stuvet sommerkål, kartofler
- Pastaret m/tempeh, dinerbønner
- Vegetariske boller i krydret tomatsauce, løse ris, zucchinimix
- Fennikelgryde m/bulgur, broccoli
|