Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 37

Laktosefri kost

Hovedretter

  1. Skipperlabskovs m/lun rødbedesalat
  2. Boller i karry m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler
  5. Stegt rødspættefilet m/persillesauce, kartofler, dampede gulerødder
  6. Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
  7. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
  8. Millionbøf m/kartoffelmos, broccoli
  9. Kogt kylling i sur-sødsauce, kartofler, buketblanding
  10. Lakselasagne
  11. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
  12. Forloren and m/skysauce, kartofler, rødkål
  13. Svensk pølseret m/ærter
  14. Millionbøf m/kartoffelmos, glaserede gulerødder-persille

Biretter

  1. Æblegrød m/mælk
  2. Aspargessuppe
  3. Vaniljebudding m/saftsauce
  4. Varm æblesuppe m/tvebakker
  5. Rødgrød m/mælk
  6. Hjemmelavet sorbet af æbler-kanel
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Juliennesuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Ekstra kartoffelmos laktosefri
  3. Gulerodskage m/glasur
  4. Æbleflæsk, ½ stk rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Minimælk 1/4 L
  8. Yoghurt naturel 1 L
  9. Yoghurt m/frugt 1 L
  10. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  11. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  12. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  14. Madpakke lille (2stk)
  15. Madpakke stor (4stk)
  16. Madpakke u/fisk (2stk)
  17. Madpakke stor u/fisk (4stk)