Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 38
Laktosefri kost Hovedretter
- Krebinet m/skysauce, kartofler, stegte rødder-kryddersmør
- Stegt kyllingelår m/skysauce, kartofler, blomkål-chili
- Hamburgerryg m/aspargessauce, kartofler, romanescoblanding
- Forloren hare m/vildtsauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartofler, glaserede gulerødder
- Stegt kalvelever m/bløde løg, skysauce, kartofler, rosenkål
- Gullasch m/kartoffelmos, bagte gulerødder
- kalkunschnitzel m/peberfrugtsauce, stegte kartofler, ærter
- Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
- Dampet rødspætte m/aspargessauce, kartofler, buketblanding
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
- Nakkesteg m/skysauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, stegte kartofler-timian, dinerbønner
- Grill pølse m/varm kartoffelsalat, bagte gulerødder
|