Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 37
Laktosefri kost Hovedretter
- Skipperlabskovs m/lun rødbedesalat
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler
- Stegt rødspættefilet m/persillesauce, kartofler, dampede gulerødder
- Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
- Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
- Millionbøf m/kartoffelmos, broccoli
- Kogt kylling i sur-sødsauce, kartofler, buketblanding
- Lakselasagne
- Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
- Forloren and m/skysauce, kartofler, rødkål
- Svensk pølseret m/ærter
- Millionbøf m/kartoffelmos, glaserede gulerødder-persille
|