Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 03

Laktosefri kost

Hovedretter

  1. Paprikagryde m/grisekød, kartoffelmos, zucchini mix
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rødbeder
  4. Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler
  5. Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kartofler, broccoliblanding
  6. Vinbondens fasanbryst m/vildtsauce, kartofler, broccoli
  7. Nakkesteg m/skysauce, kartofler, rosenkål-bacon
  8. BBQ kyllingelår m/krydret skysauce, kartofler, romanescoblanding
  9. Italiensk kødsauce mm/pasta penne, belugalinser, majs, peberfrugt
  10. Dampet rødspætte m/hollandaisesauce, kartofler, bagte gulerødder
  11. Forloren hare m/vildtsauce, kartofler, blomkål-mediterranean
  12. Kogt skinke m/flødekartofler, grillede squash, peberfrugt
  13. Vegetariske boller i grov tomatsauce, løse ris
  14. Mørbradbøf m/bløde løg, champignonsauce, kartofler, glaserede gulerødder

Biretter

  1. Rabarbergrød m/mælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Sorbet, uspecificeret
  4. Jordbærgrød m/sødmælk
  5. Æble-pæresuppe m/tvebakker
  6. Henkogt fersken, yoghurtcreme
  7. Svesketrifli
  8. Juliennesuppe
  9. Cremesuppe

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Ekstra kartoffelmos laktosefri
  3. Appelsinkage
  4. Kold ribbensteg m/rødkål, ½ rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Minimælk 1/4 L
  8. Yoghurt naturel 1 L
  9. Yoghurt m/frugt 1 L
  10. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  11. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  12. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  14. Madpakke lille (2stk)
  15. Madpakke stor (4stk)
  16. Madpakke u/fisk (2stk)
  17. Madpakke stor u/fisk (4stk)