Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 13

Laktosefri kost

Hovedretter

  1. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, romanescoblanding
  5. Dampet rødspætte m/citronsauce, kartofler, buketblanding
  6. Leverstroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
  7. Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
  8. Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
  9. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
  10. Fiskefrikadeller m/stuvet spinat, kartofler
  11. Chowchow m/kalkun, løse ris, broccoli
  12. Lollandsk dhal m/løse ris
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
  14. Andesteg m/skysauce-appelsin, kartofler, lun rødkålssalat
  15. Grønsagsbiksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  16. Stegt quorn m/karrysauce, løse ris, ærter
  17. Grønsagssauce m/pasta, bagte rodfrugter
  18. Squash m/falafelfyld, romanescoblanding
  19. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, buketblanding
  20. Quorn-stroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
  21. Rød linseret m/bulgur, dinerbønner

Biretter

  1. Skovbærgrød m/mælk
  2. Aspargessuppe
  3. Stikkelsbærgrød m/mælk
  4. Sorbet, uspecificeret
  5. Hyldebærsuppe m/tvebakker
  6. Bagte æbler m/kanel, flødeskum
  7. Mokkafromage m/flødeskum
  8. Urtepuresuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Ekstra kartoffelmos laktosefri
  3. Gulerodskage m/glasur
  4. Æggekage m/tomat, purløg, bacon, rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Minimælk 1/4 L
  8. Yoghurt naturel 1 L
  9. Yoghurt m/frugt 1 L
  10. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  11. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  12. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  14. Madpakke lille (2stk)
  15. Madpakke stor (4stk)
  16. Madpakke u/fisk (2stk)
  17. Madpakke stor u/fisk (4stk)