Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30

Kost for småtspisende

Hovedretter

  1. Krebinet m/skysauce, kartofler, buketblanding
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Lasagne
  4. BBQ revelsben m/kold kartoffelsalat, glaserede gulerødder
  5. Fiskefrikadeller m/spinatsauce kartofler, karotter
  6. Kalvefrikasse m/kartofler
  7. Nakkesteg m/skysauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
  8. Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, romanescoblanding
  9. Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, blomkål-persille
  10. Fyldt rødspætte m/rejer, hollandaisesauce, kartofler, broccoli
  11. Frikadeller m/stuvet sommerkål, kartofler
  12. Skinkeculotte m/skysauce, kartofler, dinerbønner
  13. Vegetariske boller i krydret tomatsauce, løse ris, zucchinimix
  14. Ribbensteg m/skysauce, kartofler, rødkål-appelsin

Biretter

  1. Rødgrød m/sødmælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Koldskål m/kammerjunker
  6. Henkogt fersken m/makronskum
  7. Jordbærmousse m/flødeskum
  8. Karrysuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Skovbærsnitte
  5. Karamelkage
  6. Pastaret m/champignon og bacon
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Sødmælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  12. Yoghurt 1 L
  13. Ymer 1 L
  14. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  16. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  17. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  18. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  19. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  20. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  21. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  22. Ostemad (1 stk)