Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 08

Kost for småtspisende

Hovedretter

  1. Krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  2. Hønsefrikasse m/kartofler
  3. Hamburgerryg m/flødekartofler, ovnbagt ratatouille
  4. Boller i karry m/løse ris, ærter
  5. Stegt rødspætte m/aspargessauce, kartofler, broccoli
  6. Forloren and m/skysauce, kartofler, rødkål
  7. Gullasch m/kartoffelmos, bagte gulerødder
  8. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, dinerbønner
  9. Lammeragout m/kartoffelmos
  10. Stegte sild m/stuvede kartofler, bagte gulerødder-persille
  11. Frikadeller m/skysauce, kartofler, romanescoblanding
  12. Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
  13. Mexicansk kylling, mexicansk sauce, løse ris, peberfrugtmix
  14. Den sorte gryde m/kartoffelmos, honning glaserede gulerødder

Biretter

  1. Abrikosgrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Sveskegrød m/sødmælk
  4. Varm æblesuppe m/tvebakker
  5. Frugtsalat m/cremesauce
  6. Chokoladebudding m/flødeskum
  7. Ymerfromage m/hindbærsauce
  8. Klar oksekødssuppe m/boller, urter
  9. Risengrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Kartoffelkage m/chokoladeglasur
  5. Hindbærkage m/kokos
  6. Stegt fiskefilet m/remoulade, citronsky, ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Sødmælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  12. Yoghurt 1 L
  13. Ymer 1 L
  14. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  16. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  17. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  18. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  19. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  20. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  21. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  22. Ostemad (1 stk)