Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 37
Kost for småtspisende Hovedretter
- Skipperlabskovs m/lun rødbedesalat
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler
- Stegt rødspættefilet m/persillesauce, kartofler, dampede gulerødder
- Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
- Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
- Millionbøf m/kartoffelmos, broccoli
- Kogt kylling i sur-sødsauce m/kartofler, buketblanding
- Lakselasagne
- Grøntsagsfrikadeller mm/grov tomatsauce, blomkål-persille
- Forloren and m/skysauce, kartofler, rødkål
- Svensk pølseret m/ærter
- Millionbøf m/kartoffelmos, glaserede gulerødder-persille
|
Biretter
- Æblegrød m/sødmælk
- Aspargessuppe
- Vaniljebudding m/saftsauce
- Varm æblesuppe m/tvebakker
- Rødgrød m/sødmælk
- Hjemmelavet sorbet af æbler-kanel
- Chokolademousse m/flødeskum
- Juliennesuppe
- Mannagrød m/kanelsukker
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (150 gr)
- Beriget kartoffelmos (125 gr)
- Gulerodskage m/ostecreme
- Brombærsnitte
- Æbleflæsk, ½ stk rugbrød
- Havregrød
- Øllebrød
- Sødmælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
- Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
- Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
- Madpakke lille u/fisk (2stk)
- Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
- Ostemad (1 stk)
|