Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 08

Gratinkost

Hovedretter

  1. Krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, kartoffelmos
  2. Hønsefrikasse m/kartoffelmos
  3. Hamburgerryg m/flødekartofler, ovnbagt ratatouille
  4. Boller i karry m/løse ris, ærter
  5. Stegt rødspætte m/aspargessauce, kartoffelmos, broccoli
  6. Forloren and m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  7. Gullasch m/kartoffelmos, bagte gulerødder

Biretter

  1. Abrikosgrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Sveskegrød m/sødmælk
  4. Varm æblesuppe m/creme fraiche
  5. Henkogt fersken m/cremesauce
  6. Chokoladebudding m/flødeskum
  7. Ymerfromage m/hindbærsauce
  8. Cremet grønsagssuppe m/porre
  9. Rismelsgrød
  10. Ugens kage Gratinkost

Ekstra tilbud

  1. Havregrød
  2. Øllebrød
  3. Sødmælk 1/4 L
  4. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  5. Yoghurt 1 L
  6. Ymer 1 L
  7. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  8. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  9. Gratinkost madpakke (2stk)
  10. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk