Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 49

Gratinkost

Hovedretter

  1. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, rosenkål
  2. Karrygryde-gris m/ananas, løse ris, ærter
  3. Stegt kylling m/skysauce-persille, kartoffelmos, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, blomkål-persille
  5. Dampet rødspætte m/laksemousse, dildsauce, kartoffelmos, bagte gulerødder
  6. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  7. Bøf stroganoff m/kartoffelmos, broccoli

Biretter

  1. Æblegrød m/sødmælk
  2. Porresuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Jordbærsuppe m/flødeskum
  5. Blommegrød m/sødmælk
  6. Henkogt pære m/chokolade flødeskum
  7. Mokkafromage m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød

Ekstra tilbud

  1. Øllebrød m/sødmælk
  2. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  3. Gratinkost madpakke (2stk)
  4. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk