Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21
Gratinkost Hovedretter
- Kylling i peberfrugtsauce, løse ris, zucchini mix
- Gryderet m/grisekød-cocktailpølser, løse ris
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, buketblanding
- Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
- Fiskefrikadeller m/persillesauce, kartoffelmos, karotter
- Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
- Oksesteg m/skysauce, kartoffelmos, dinerbønner, perleløg
|
Biretter
- Stikkelsbærgrød m/sødmælk
- Broccolisuppe
- Skovbærgrød m/sødmælk
- Hjemmelavet vanilje is m/ribs
- Kold abrikossuppe m/creme fraiche
- Henkogt pære m/ymercreme
- Chokolademousse m/flødeskum
- Champignonsuppe
- Mannagrød
|
Ekstra tilbud
- Beriget kartoffelmos, gratin
- Ugens kage Gratinkost
- Havregrød
- Øllebrød
- Sødmælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
- Gratinkost madpakke (2stk)
- Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk
|