Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 38

Gratinkost

Hovedretter

  1. Krebinet m/skysauce, kartoffelmos, stegte rødder-kryddersmør
  2. Stegt kyllingelår m/skysauce, kartoffelmos, blomkål-chili
  3. Hamburgerryg m/aspargessauce, kartofler, romanescoblanding
  4. Forloren hare m/vildtsauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
  5. Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder
  6. Stegt kalvelever m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, rosenkål
  7. Gullasch m/kartoffelmos, bagte gulerødder

Biretter

  1. Skovbærgrød m/sødmælk
  2. Tomatsuppe
  3. Hyldebærsuppe
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Hjemmelavet chokolade-hasselnød is
  6. Panna cotta m/mangosauce
  7. Jordbærfromage m/flødeskum
  8. Cremet løgsuppe
  9. Mannagrød m/pære
  10. Ugens kage

Ekstra tilbud

  1. Havregrød
  2. Øllebrød
  3. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  4. Yoghurt 1 L
  5. Ymer 1 L
  6. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  7. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  8. Gratinkost madpakke (2stk)
  9. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk