Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 25

Gratinkost

Hovedretter

  1. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, broccoli
  2. Hønsefrikasse m/kartoffelmos
  3. Hamburgerryg m/flødekartofler, dinerbønner
  4. Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  5. Stegt rødspætte m/persillesauce, kartoffelmos, bagte gulerødder
  6. Okseragout m/kartoffelmos
  7. Grill pølse m/lys skysauce, kartoffelmos, broccoli

Biretter

  1. Skovbærgrød m/sødmælk
  2. Paprikasuppe
  3. Kold æblesuppe m/creme fraiche
  4. Jordbærgrød m/sødmælk
  5. Hindbærkoldskål
  6. Appelsinfromage m/flødeskum
  7. Hjemmelavet toblerone is
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød

Ekstra tilbud

  1. Ugens kage Gratinkost
  2. Havregrød
  3. Øllebrød
  4. Sødmælk 1/4 L
  5. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  6. Yoghurt 1 L
  7. Ymer 1 L
  8. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  9. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  10. Gratinkost madpakke (2stk)
  11. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk