Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 37

Gratinkost

Hovedretter

  1. Skipperlabskovs m/lun rødbedesalat
  2. Boller i karry m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartoffelmos
  5. Stegt rødspættefilet m/persillesauce, kartoffelmos, dampede gulerødder
  6. Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartoffelmos, smørstegte rosenkål
  7. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartoffelmos, rødkål

Biretter

  1. Æblegrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Vaniljebudding m/saftsauce
  4. Varm æblesuppe m/creme fraiche
  5. Rødgrød m/sødmælk
  6. Hjemmelavet sorbet af æbler-kanel
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød

Ekstra tilbud

  1. Ugens kage Gratinkost
  2. Havregrød
  3. Øllebrød
  4. Sødmælk 1/4 L
  5. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  6. Yoghurt 1 L
  7. Ymer 1 L
  8. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  9. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  10. Gratinkost madpakke (2stk)
  11. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk