Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19

Gratinkost

Hovedretter

  1. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartoffelmos, buketblanding
  2. Stegt medister m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  3. Kogt kylling i sur-sødsauce, kartoffelmos, broccoli-karotter
  4. Frikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartoffelmos
  5. Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartoffelmos, bagte gulerødder
  6. Gullasch kartoffelmos, broccoli
  7. Kogt skinke m/flødekartofler, zucchini mix

Biretter

  1. Rabarbergrød m/sødmælk
  2. Champignonsuppe
  3. Hjemmelavet vanilje is m/chokoladesauce
  4. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  5. Henkogt fersken m/cremesauce
  6. Fløderand m/abrikossauce
  7. Citronfromage m/ flødeskum
  8. Paprikasuppe
  9. Mannagrød

Ekstra tilbud

  1. Ugens kage Gratinkost
  2. Havregrød
  3. Øllebrød
  4. Sødmælk 1/4 L
  5. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  6. Yoghurt 1 L
  7. Ymer 1 L
  8. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  9. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  10. Gratinkost madpakke (2stk)
  11. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk