Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30

Gratinkost

Hovedretter

  1. Krebinet m/skysauce, kartoffelmos, buketblanding
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Lasagne
  4. BBQ nakkekotelet m/krydret skysauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder
  5. Fiskefrikadeller m/spinatsauce, kartoffelmos, karotter
  6. Kalvefrikasse m/kartoffelmos
  7. Nakkesteg m/skysauce, kartoffelmos, ovnbagt ratatouille

Biretter

  1. Rødgrød m/sødmælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Koldskål
  6. Henkogt fersken m/flødeskum
  7. Jordbærmousse m/flødeskum
  8. Karrysuppe
  9. Mannagrød m/pære

Ekstra tilbud

  1. Ugens kage Gratinkost
  2. Havregrød
  3. Øllebrød
  4. Sødmælk 1/4 L
  5. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  6. Yoghurt 1 L
  7. Ymer 1 L
  8. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  9. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  10. Gratinkost madpakke (2stk)
  11. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk