Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21

Gratinkost

Hovedretter

  1. Kylling i peberfrugtsauce, løse ris, zucchini mix
  2. Gryderet m/grisekød-cocktailpølser, løse ris
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  5. Fiskefrikadeller m/persillesauce, kartoffelmos, karotter
  6. Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
  7. Oksesteg m/skysauce, kartoffelmos, dinerbønner, perleløg

Biretter

  1. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  2. Broccolisuppe
  3. Skovbærgrød m/sødmælk
  4. Hjemmelavet vanilje is m/ribs
  5. Kold abrikossuppe m/creme fraiche
  6. Henkogt pære m/ymercreme
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød

Ekstra tilbud

  1. Beriget kartoffelmos, gratin
  2. Ugens kage Gratinkost
  3. Havregrød
  4. Øllebrød
  5. Sødmælk 1/4 L
  6. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  7. Yoghurt 1 L
  8. Ymer 1 L
  9. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  10. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  11. Gratinkost madpakke (2stk)
  12. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk