Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 03
Gratinkost Hovedretter
- Paprikagryde m/grisekød, kartoffelmos, zucchini mix
- Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, bagte rødbeder
- Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartoffelmos
- Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kartoffelmos, broccoliblanding
- Vinbondens fasanbryst m/vildtsauce, kartoffelmos, broccoli
- Nakkesteg m/skysauce, kartoffelmos, rosenkål-bacon
|
Biretter
- Rabarbergrød m/sødmælk
- Blomkålssuppe
- Hjemmelavet chokoladeis
- Jordbærgrød m/sødmælk
- Æble-pæresuppe m/creme fraiche
- Henkogt fersken m/ymercreme
- Sveskegrød m/cremesauce, flødeskum
- Urtepuresuppe
- Kærnemælkssuppe
|
Ekstra tilbud
- Beriget kartoffelmos, gratin
- Ugens kage Gratinkost
- Havregrød
- Øllebrød
- Sødmælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
- Gratinkost madpakke (2stk)
- Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk
|