Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 03

Gratinkost

Hovedretter

  1. Paprikagryde m/grisekød, kartoffelmos, zucchini mix
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, bagte rødbeder
  4. Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartoffelmos
  5. Fiskefrikadeller m/remouladesauce, kartoffelmos, broccoliblanding
  6. Vinbondens fasanbryst m/vildtsauce, kartoffelmos, broccoli
  7. Nakkesteg m/skysauce, kartoffelmos, rosenkål-bacon

Biretter

  1. Rabarbergrød m/sødmælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Hjemmelavet chokoladeis
  4. Jordbærgrød m/sødmælk
  5. Æble-pæresuppe m/creme fraiche
  6. Henkogt fersken m/ymercreme
  7. Sveskegrød m/cremesauce, flødeskum
  8. Urtepuresuppe
  9. Kærnemælkssuppe

Ekstra tilbud

  1. Beriget kartoffelmos, gratin
  2. Ugens kage Gratinkost
  3. Havregrød
  4. Øllebrød
  5. Sødmælk 1/4 L
  6. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  7. Yoghurt 1 L
  8. Ymer 1 L
  9. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost Gratin
  10. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke Gratinkost
  11. Gratinkost madpakke (2stk)
  12. Gratinkost madpakke (2stk) u/fisk