Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 43
Glutenfri kost Hovedretter
- Gule ærter m/sprængt flæsk-medister, sennep
- Kylling i teriyakisauce m/løse ris, ærter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, ratatouille
- Stegt rødspætte m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
- Nakkesteg m/skysauce, kartofler, rødkål
- Forloren skildpadde m/broccoli, kogt æg
- Millionbøf m/kartoffelmos, bagte gulerødder
- Paprikagryde m/grisekød, løse ris, ærter
- Fiskefrikadeller m/laks, citronsauce, kartofler, romanescoblanding
- Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
- Italienske kødboller i chili-tomatsauce m/bulgur, majs, peberfrugt
- Tempeh bolo m/pasta, peberfrugtmix
- Kyllingekrebinet m/tomat-bacon-flødesauce, kartofler, ovnbagte grønsager
|
Biretter
- Kirsebærgrød m/sødmælk
- Karrysuppe
- Pandekager m/rabarberkompot
- Stikkelsbærgrød m/sødmælk
- Råsyltede blommer m/cremesauce
- Hjemmelavet vaniljeis m/jordbærsauce
- Svesketrifli
- Klar oksekødssuppe m/urter
- Risengrød m/kanelsukker
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (150 gr)
- Beriget kartoffelmos (125 gr)
- Kold ribbensteg m/rødkål, ½ rugbrød
- Havregrød
- Øllebrød
- Sødmælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
- Madpakke lille (2stk)
- Madpakke stor (4stk)
- Madpakke lille u/fisk (2stk)
- Madpakke stor u/fisk(4stk)
- Ostemad (1 stk)
|