Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 03
Glutenfri kost Hovedretter
- Paprikagryde m/grisekød, kartoffelmos, zucchini mix
- Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rødbeder
- Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler
- Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartofler, broccoliblanding
- Vinbondens fasanbryst m/vildtsauce, kartofler, broccoli
- Nakkesteg m/skysauce, kartofler, rosenkål-bacon
- BBQ kyllingelår m/krydret skysauce, kartofler, romanescoblanding
- Italiensk kødsauce m/pasta penne, belugalinser, majs, peberfrugt
- Dampet rødspætte m/laksemousse, hollandaisesauce, kartofler, bagte gulerødder
- Forloren hare m/vildtsauce, kartofler, blomkål-mediterranean
- Kogt skinke m/flødekartofler, grillede squash, peberfrugt
- Vegetariske boller i grov tomatsauce m/løse ris
- Mørbradbøf m/bløde løg, champignonsauce, kartofler, glaserede gulerødder
|