Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21

Glutenfri kost

Hovedretter

  1. Kylling i peberfrugtsauce m/løse ris, zucchini mix
  2. Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
  5. Fiskefrikadeller m/persillesauce, kartofler, karotter
  6. Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
  7. Oksesteg m/skysauce, kartofler, dinerbønner, perleløg
  8. Gammeldags millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
  9. Stegt medister m/stuvet blomkål, kartofler
  10. Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
  11. BBQ kyllingeoverlår m/krydret skysauce, kartofler, majsblanding
  12. Boller i karry m/løse ris, ærter
  13. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  14. Stegt sej m/hollandaisesauce, kartofler, bagte gulerødder

Biretter

  1. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  2. Broccolisuppe
  3. Skovbærgrød m/sødmælk
  4. Hjemmelavet vanilje is m/ribs
  5. Kold abrikossuppe m/creme fraiche
  6. Henkogt pære m/ymercreme
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Rismelsgrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Broccoligratin
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)