Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19

Glutenfri kost

Hovedretter

  1. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
  2. Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
  3. Kogt kylling i sur-sødsauce, kartofler, broccoli-karotter
  4. Frikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  5. Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Gullasch m/kartoffelmos, broccoli
  7. Kogt skinke m/flødekartofler, zucchini mix
  8. Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
  9. Karrykål af oksekød m/kartofler
  10. Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
  11. Boller i karry m/løse ris, ærter
  12. Enebærgryde-grisekød m/kartoffelmos, romanescoblanding
  13. Kalkunbryst-timian m/ratatouillesauce, kartofler
  14. Gulerodsrisotto m/ristede champignon og forårsløg

Biretter

  1. Rabarbergrød m/sødmælk
  2. Champignonsuppe
  3. Hjemmelavet vanilje is m/ chokoladesauce
  4. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  5. Frugtsalat m/cremesauce
  6. Abrikosris m/frugtsauce
  7. Citronfromage m/ flødeskum
  8. Paprikasuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. BBQ marineret kyllingeoverlår m/agurkesalat
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)