Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 43

Glutenfri kost

Hovedretter

  1. Gule ærter m/sprængt flæsk-medister, sennep
  2. Kylling i teriyakisauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, ratatouille
  5. Stegt rødspætte m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Nakkesteg m/skysauce, kartofler, rødkål
  7. Forloren skildpadde m/broccoli, kogt æg
  8. Millionbøf m/kartoffelmos, bagte gulerødder
  9. Paprikagryde m/grisekød, løse ris, ærter
  10. Fiskefrikadeller m/laks, citronsauce, kartofler, romanescoblanding
  11. Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
  12. Italienske kødboller i chili-tomatsauce m/bulgur, majs, peberfrugt
  13. Tempeh bolo m/pasta, peberfrugtmix
  14. Kyllingekrebinet m/tomat-bacon-flødesauce, kartofler, ovnbagte grønsager

Biretter

  1. Kirsebærgrød m/sødmælk
  2. Karrysuppe
  3. Pandekager m/rabarberkompot
  4. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  5. Råsyltede blommer m/cremesauce
  6. Hjemmelavet vaniljeis m/jordbærsauce
  7. Svesketrifli
  8. Klar oksekødssuppe m/urter
  9. Risengrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Kold ribbensteg m/rødkål, ½ rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)