Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21
Glutenfri kost Hovedretter
- Kylling i peberfrugtsauce m/løse ris, zucchini mix
- Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, buketblanding
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
- Fiskefrikadeller m/persillesauce, kartofler, karotter
- Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
- Oksesteg m/skysauce, kartofler, dinerbønner, perleløg
- Gammeldags millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
- Stegt medister m/stuvet blomkål, kartofler
- Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
- BBQ kyllingeoverlår m/krydret skysauce, kartofler, majsblanding
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Stegt sej m/hollandaisesauce, kartofler, bagte gulerødder
|