Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 03

Glutenfri kost

Hovedretter

  1. Paprikagryde m/grisekød, kartoffelmos, zucchini mix
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rødbeder
  4. Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler
  5. Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartofler, broccoliblanding
  6. Vinbondens fasanbryst m/vildtsauce, kartofler, broccoli
  7. Nakkesteg m/skysauce, kartofler, rosenkål-bacon
  8. BBQ kyllingelår m/krydret skysauce, kartofler, romanescoblanding
  9. Italiensk kødsauce m/pasta penne, belugalinser, majs, peberfrugt
  10. Dampet rødspætte m/laksemousse, hollandaisesauce, kartofler, bagte gulerødder
  11. Forloren hare m/vildtsauce, kartofler, blomkål-mediterranean
  12. Kogt skinke m/flødekartofler, grillede squash, peberfrugt
  13. Vegetariske boller i grov tomatsauce m/løse ris
  14. Mørbradbøf m/bløde løg, champignonsauce, kartofler, glaserede gulerødder

Biretter

  1. Rabarbergrød m/sødmælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Hjemmelavet chokoladeis
  4. Jordbærgrød m/sødmælk
  5. Æble-pæresuppe m/creme fraiche
  6. Henkogt fersken m/ymercreme
  7. Svesketrifli
  8. Juliennesuppe
  9. Kærnemælkssuppe m/rosiner

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Kold ribbensteg m/rødkål, ½ rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)