Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 13

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, romanescoblanding
  5. Dampet rødspætte m/laksemousse, citronsauce, kartofler, buketblanding
  6. Leverstroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
  7. Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
  8. Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
  9. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
  10. Fiskefrikadeller m/laks, stuvet spinat, kartofler
  11. Chowchow m/kalkun, bulgur, broccoli
  12. Lollandsk dhal m/bulgur
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
  14. Andesteg m/skysauce-appelsin, kartofler, lun rødkålssalat

Biretter

  1. Skovbærgrød m/minimælk
  2. Aspargessuppe
  3. Stikkelsbærgrød m/minimælk
  4. Is, uspecificeret
  5. Hyldebærsuppe m/tvebakker
  6. Bagte æbler m/kanel, flødeskum
  7. Mokkafromage m/flødeskum
  8. Urtepuresuppe
  9. Mannagrød, kanelstrø

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Gulerodskage m/ostecreme
  5. Citronkage
  6. Æggekage m/tomat, purløg, bacon, ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Minimælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  15. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  16. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  17. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  18. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  19. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  20. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  21. Ostemad (1 stk)