Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 26
Diabeteskost Hovedretter
- Krebinet m/stuvet blomkål-persille, kartofler
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Sprængt kam m/aspargessauce, kartofler, broccoliblanding
- Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Fiskefrikadeller m/persillesauce, nye kartofler, bagte gulerødder
- Kalkunbryst-timian m/peberfrugtsauce, kartofler, dinerbønner
- Oksesteg m/skysauce, kartofler, franske ærter
- Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, buketblanding
- Kylling i paprikasauce, løse ris, ærter
- Dampet torsk i karrygrøntsagssauce m/kartofler
- Frikadeller m/skysauce, nye kartofler, romanescoblanding
- Vegetarisk blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
- Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
- Karrykål af oksekød m/kartofler
|
Biretter
- Abrikosgrød m/minimælk
- Aspargessuppe
- Jordbærgrød m/minimælk
- Vaniljebudding m/saftsauce
- Koldskål m/kammerjunker
- Is, uspecificeret
- Chokolademousse, flødeskum
- Karrysuppe
- Pærevælling
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (150 gr)
- Beriget kartoffelmos (125 gr)
- Skovbærsnitte
- Karamelkage
- Lun leverpostej m/ristede champignon, bacon ½ rugbrød
- Havregrød
- Øllebrød
- Minimælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
- Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
- Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
- Madpakke lille u/fisk (2stk)
- Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
- Ostemad (1 stk)
|