Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 26

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Krebinet m/stuvet blomkål-persille, kartofler
  2. Boller i karry m/løse ris, ærter
  3. Sprængt kam m/aspargessauce, kartofler, broccoliblanding
  4. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  5. Fiskefrikadeller m/persillesauce, nye kartofler, bagte gulerødder
  6. Kalkunbryst-timian m/peberfrugtsauce, kartofler, dinerbønner
  7. Oksesteg m/skysauce, kartofler, franske ærter
  8. Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, buketblanding
  9. Kylling i paprikasauce, løse ris, ærter
  10. Dampet torsk i karrygrøntsagssauce m/kartofler
  11. Frikadeller m/skysauce, nye kartofler, romanescoblanding
  12. Vegetarisk blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
  14. Karrykål af oksekød m/kartofler

Biretter

  1. Abrikosgrød m/minimælk
  2. Aspargessuppe
  3. Jordbærgrød m/minimælk
  4. Vaniljebudding m/saftsauce
  5. Koldskål m/kammerjunker
  6. Is, uspecificeret
  7. Chokolademousse, flødeskum
  8. Karrysuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Skovbærsnitte
  5. Karamelkage
  6. Lun leverpostej m/ristede champignon, bacon ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Minimælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  15. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  16. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  17. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  18. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  19. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  20. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  21. Ostemad (1 stk)