Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 13
Diabeteskost Hovedretter
- Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, romanescoblanding
- Dampet rødspætte m/laksemousse, citronsauce, kartofler, buketblanding
- Leverstroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
- Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
- Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
- Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
- Fiskefrikadeller m/laks, stuvet spinat, kartofler
- Chowchow m/kalkun, bulgur, broccoli
- Lollandsk dhal m/bulgur
- Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
- Andesteg m/skysauce-appelsin, kartofler, lun rødkålssalat
|
Biretter
- Skovbærgrød m/minimælk
- Aspargessuppe
- Stikkelsbærgrød m/minimælk
- Is, uspecificeret
- Hyldebærsuppe m/tvebakker
- Bagte æbler m/kanel, flødeskum
- Mokkafromage m/flødeskum
- Urtepuresuppe
- Mannagrød, kanelstrø
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (150 gr)
- Beriget kartoffelmos (125 gr)
- Gulerodskage m/ostecreme
- Citronkage
- Æggekage m/tomat, purløg, bacon, ½ rugbrød
- Havregrød
- Øllebrød
- Minimælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
- Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
- Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
- Madpakke lille u/fisk (2stk)
- Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
- Ostemad (1 stk)
|