Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 29

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Mælkeærter med krebinet
  2. Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
  3. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
  5. Stegt rødspætte m/citronsauce, kartofler, karotter
  6. Kylling i peberfrugtsauce m/løse ris, zucchini mix
  7. Oksesteg m/skysauce, kartofler, dinerbønner, perleløg
  8. Millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
  9. Stegt medister m/stuvet blomkål, kartofler
  10. Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
  11. BBQ kyllingeoverlår m/krydret skysauce, kartofler, majsblanding
  12. Boller i karry m/løse ris, ærter
  13. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  14. Sprængt kam m/legeret suppe, sennep

Biretter

  1. Stikkelsbærgrød m/minimælk
  2. Broccolisuppe
  3. Jordbærgrød m/minimælk
  4. Is, uspecificeret
  5. Kold abrikossuppe m/creme fraiche
  6. Ymerfromage m/hindbærsauce
  7. Chokolademousse, flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød, kanelstrø

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Gulerodskage m/ostecreme
  5. Brombærsnitte
  6. Kartoffelæggekage, ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Minimælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  15. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  16. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  17. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  18. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  19. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  20. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  21. Ostemad (1 stk)