Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19
Diabeteskost Hovedretter
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
- Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
- Kogt kylling i sur-sødsauce, kartofler, broccoli-karotter
- Frikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
- Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
- Gullasch m/kartoffelmos, broccoli
- Kogt skinke m/flødekartofler, zucchini mix
- Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
- Karrykål af oksekød m/kartofler
- Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Enebærgryde-grisekød m/kartoffelmos, romanescoblanding
- Kalkunbryst-tomat m/ratatouillesauce, kartofler
- Gulerodsbygotto m/ristede champignon og forårsløg
|
Biretter
- Rabarbergrød m/minimælk
- Champignonsuppe
- Is, uspecificeret
- Stikkelsbærgrød m/minimælk
- Frugtsalat m/cremesauce
- Abrikosris m/frugtsauce
- Citronfromage, flødeskum
- Paprikasuppe
- Mannagrød, kanelstrø
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (1 port)
- Beriget kartoffelmos (1 port)
- Drømmekage
- Sandkage m/chokoladefyld
- BBQ marineret kyllingeoverlår m/agurkesalat
- Havregrød
- Øllebrød
- Minimælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
- Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
- Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
- Madpakke lille u/fisk (2stk)
- Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
- Ostemad (1 stk)
|