Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 43

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Gule ærter m/hamburgerryg, sprængt medister, sennep
  2. Kylling i teriyakisauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, ratatouille
  5. Stegt rødspætte m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
  7. Forloren skildpadde m/broccoli, kogt æg
  8. Millionbøf m/kartoffelmos, bagte gulerødder
  9. Paprikagryde m/grisekød, løse ris, ærter
  10. Fiskefrikadeller m/laks, citronsauce, kartofler, romanescoblanding
  11. Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, smørstegte rosenkål
  12. Italienske kødboller i chili-tomatsauce m/bulgur, majs, peberfrugt
  13. Tempeh bolo m/pasta, peberfrugtmix
  14. Kyllingekrebinet m/tomat-bacon-flødesauce, kartofler, ovnbagte grønsager

Biretter

  1. Kirsebærgrød m/minimælk
  2. Karrysuppe
  3. Pandekager m/rabarberkompot
  4. Stikkelsbærgrød m/minimælk
  5. Råsyltede blommer m/cremesauce
  6. Is, uspecificeret
  7. Svesketrifli
  8. Klar oksekødssuppe m/boller, urter
  9. Risengrød, kanelstrø

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Drømmekage
  5. Sandkage m/chokoladefyld
  6. Kold ribbensteg m/rødkål, ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Minimælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  15. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  16. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  17. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  18. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  19. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  20. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  21. Ostemad (1 stk)