Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 49

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Hakkebøf, bløde løg, skysauce, kartofler, rosenkål
  2. Karrygryde-gris m/ananas, løse ris, ærter
  3. Stegt kylling m/skysauce-persille, kartofler, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, blomkål-persille
  5. Dampet rødspætte m/laksemousse, dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
  7. Bøf stroganoff m/kartoffelmos, broccoli
  8. Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
  9. Kogt skinke m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  10. Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartofler, bagte rodfrugter
  11. Hvidkålsgryde m/oksekød
  12. BBQ kyllingelår m/krydretsauce, timian stegte kartofler, bagte rodfrugter
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, dinerbønner
  14. Svamperisotto m/kylling, rosmarin, ærter

Biretter

  1. Æblegrød, minimælk
  2. Porresuppe
  3. Is, uspecificeret
  4. Jordbærsuppe m/tvebakker
  5. Blommegrød m/minimælk
  6. Henkogt pære m/flødeskum
  7. Mokkafromage m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød, kanelstrø

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Squashkage m/ostecreme
  5. Citronkage
  6. Æggekage m/tomat, purløg, bacon, ½ rugbrød
  7. Øllebrød m/minimælk
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  10. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  11. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  12. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  13. Ostemad (1 stk)