Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 16

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Krebinet m/stuvet blomkål-persille, kartofler
  2. Kylling i kokoscremesauce m/løse ris, romanescoblanding
  3. Sprængt kam m/aspargessauce, kartofler, bønner-ærter-kryddersmør
  4. Farsbrød-porre m/skysauce, kartofler, bagte gulerødder
  5. Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartofler, buketblanding
  6. Leverstroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
  7. Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
  8. Kalkunbryst-timian m/paprikasauce, kartofler, romanescoblanding
  9. Kalv saute marengo m/kartoffelmos, ovnbagt ratatouille
  10. Lakselasagne
  11. Frikadeller m/skysauce, kartofler, blomkål-persille
  12. Vegetariske boller i krydret tomatsauce m/løse ris
  13. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  14. Gule ærter m/sprængt kam, sennep

Biretter

  1. Rødgrød m/minimælk
  2. Orientalsk karrysuppe
  3. Vaniljebudding m/saftsauce
  4. Råsyltede blommer m/cremesauce
  5. Pandekager m/rabarberkompot
  6. Skovbærgrød m/sødmælk
  7. Jordbærmousse m/flødeskum
  8. Kartoffelsuppe
  9. Kærnemælkssuppe, rosiner

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Kartoffelkage m/chokoladeglasur
  5. Hindbærkage m/kokos
  6. Æggekage m/tomat, purløg, bacon, ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Minimælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  15. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  16. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  17. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  18. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  19. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  20. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  21. Ostemad (1 stk)