Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19

Diabeteskost

Hovedretter

  1. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
  2. Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
  3. Kogt kylling i sur-sødsauce, kartofler, broccoli-karotter
  4. Frikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  5. Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
  6. Gullasch m/kartoffelmos, broccoli
  7. Kogt skinke m/flødekartofler, zucchini mix
  8. Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
  9. Karrykål af oksekød m/kartofler
  10. Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
  11. Boller i karry m/løse ris, ærter
  12. Enebærgryde-grisekød m/kartoffelmos, romanescoblanding
  13. Kalkunbryst-tomat m/ratatouillesauce, kartofler
  14. Gulerodsbygotto m/ristede champignon og forårsløg

Biretter

  1. Rabarbergrød m/minimælk
  2. Champignonsuppe
  3. Is, uspecificeret
  4. Stikkelsbærgrød m/minimælk
  5. Frugtsalat m/cremesauce
  6. Abrikosris m/frugtsauce
  7. Citronfromage, flødeskum
  8. Paprikasuppe
  9. Mannagrød, kanelstrø

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Drømmekage
  5. Sandkage m/chokoladefyld
  6. BBQ marineret kyllingeoverlår m/agurkesalat
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Minimælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  15. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  16. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  17. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  18. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  19. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  20. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  21. Ostemad (1 stk)