Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19
Blød kost Hovedretter
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartoffelmos, buketblanding
- Stegt medister m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
- Kogt kylling i sur-sødsauce, kartoffelmos, broccoli-karotter
- Frikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartoffelmos
- Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartoffelmos, bagte gulerødder
- Gullasch m/kartoffelmos, broccoli
- Kogt skinke m/hvid flødesauce, kartoffelmos, zucchini mix
- Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
- Karrykål af oksekød m/kartofler
- Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder-fennikel
- Boller i karry m/kartoffelmos, ærter
- Enebærgryde-grisekød m/kartoffelmos, romanescoblanding
- Kalkunbryst-timian m/ratatouillesauce, kartoffelmos
- Gulerodsbygotto m/ristede champignon og forårsløg
|