Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 28
Blød kost Hovedretter
- Krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, kartoffelmos
- Nakkekotelet m/champignonsauce, kartoffelmos, peberfrugtmix
- Sprængt kylling i aspargessauce, kartoffelmos, romanescoblanding
- Chili con carne m/kartoffelmos, majs
- Dampet rødspætte m/laksemousse, hollandaisesauce, kartoffelmos, bønner-ærter-kryddersmør
- Farsbrød-porre m/skysauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder
- Stegt grisekam m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
- Vegetarisk blomkålskarry m/kartoffelmos, edamamebønner
- Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartoffelmos, romanescoblanding
- Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartoffelmos, broccoli
- Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, blomkål-persille
- Karrygryde-kalkun m/ananas, kartoffelmos, ærter
- Pastaret m/pulled pork, grov tomatsauce, zucchini mix
- Mørbradgryde m/kartoffelmos, ovnbagt ratatouille
|