Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30
Blød kost Hovedretter
- Krebinet, m/skysauce, kartoffelmos, buketblanding
- Kylling i karrysauce m/kartoffelmos, ærter
- Lasagne
- BBQ nakkekotelet m/krydret skysauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder
- Fiskefrikadeller m/spinatsauce, kartoffelmos, karotter
- Kalvefrikasse m/kartoffelmos
- Nakkesteg m/skysauce, kartoffelmos, ovnbagt ratatouille
- Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartoffelmos, romanescoblanding
- Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartoffelmos, blomkål-persille
- Fyldt rødspætte m/rejer, hollandaisesauce, kartoffelmos, broccoli
- Frikadeller m/stuvet sommerkål, kartoffelmos
- Skinkeculotte m/skysauce, kartoffelmos, dinerbønner
- Vegetariske boller i krydret tomatsauce kartoffelmos, zucchinimix
- Ribbensteg m/skysauce, kartoffelmos, rødkål-appelsin
|