Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 46

Blød kost

Hovedretter

  1. Krebinet m/skysauce, kartoffelmos, stegte rødder-kryddersmør
  2. Stegt kylling m/skysauce, kartoffelmos, blomkål
  3. Hamburgerryg m/aspargessauce, kartoffelmos, romanescoblanding
  4. Forloren hare m/vildtsauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
  5. Paneret sej m/remouladesauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder
  6. Stegt kalvelever m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, rosenkål
  7. Husarsteg m/skysauce, kartoffelmos, grillede squash
  8. Penne pasta i flødesauce m/bacon, gulerødder, ærter
  9. Karrygryde m/kikærter, kartoffelmos
  10. Dampet rødspætte-laksemousse m/aspargessauce, kartoffelmos, buketblanding
  11. Frikadeller m/stuvet rosenkål, kartoffelmos
  12. Dådyrragout m/kartoffelmos
  13. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartoffelmos, karotter
  14. Fyldt mørbrad m/skysauce, kartoffelmos, bagte gulerødder

Biretter

  1. Æblegrød m/sødmælk
  2. Urtepuresuppe
  3. Varm abrikossuppe m/kammerjunker
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Henkogt fersken m/cremesauce
  6. Hjemmelavet vaniljeis m/ribs
  7. Panna cotta m/jordbærsauce
  8. Kartoffelsuppe m/bacon
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Kartoffelmos m/ekstra smør (125 gr)
  4. Chokoladekage m/hindbærfrosting
  5. Banankage
  6. Blomkålsgratin
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Sødmælk 1/4 L
  10. Protino plus mælkedrik (1/4 liter)
  11. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  12. Yoghurt 1 L
  13. Ymer 1 L
  14. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  16. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  17. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  18. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  19. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  20. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  21. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  22. Ostemad (1 stk)