Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 07
Blød kost Hovedretter
- Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
- Sprængt kylling i aspargessauce, kartoffelmos, romanescoblanding
- Paprikagryde m/grisekød, kartoffelmos, ærter
- Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, lun rødbedesalat
- Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartoffelmos, buketblanding
- Millionbøf m/kartoffelmos, bagte gulerødder
- Stegt grisekam m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
- Pastaret m/skinke og broccoli
- Braiseret grisekæber i skysauce m/kartoffelmos, blomkål-persille
- Fyldt rødspætte-rejer, broccoli m/persillesauce, kartoffelmos, karotter
- Kylling i peberfrugtsauce, kartoffelmos, dinerbønner
- Hamburgerryg m/stuvet spinat, kartoffelmos
- Lollandsk dhal m/kartoffelmos
- Plantefarsbrød m/chili-tomatsauce, kartoffelmos, grillede peberfrugt
|