Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 49

Blød kost

Hovedretter

  1. Hakkebøf, bløde løg, skysauce, kartoffelmos, rosenkål
  2. Karrygryde-gris m/ananas, kartoffelmos, ærter
  3. Stegt kylling m/skysauce-persille, kartoffelmos, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartoffelmos, blomkål-persille
  5. Dampet rødspætte m/laksemousse, dildsauce, kartoffelmos, bagte gulerødder
  6. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartofler, rødkål
  7. Bøf stroganoff m/kartoffelmos, broccoli
  8. Stegt medister m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  9. Kogt skinke m/stuvede ærter-gulerødder, kartoffelmos
  10. Fiskefrikadeller m/citronsauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
  11. Hvidkålsgryde m/oksekød
  12. BBQ kyllingelår m/krydretsauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartoffelmos, dinerbønner
  14. Svamperisotto m/kylling, rosmarin, ærter

Biretter

  1. Æblegrød m/sødmælk
  2. Porresuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Jordbærsuppe m/tvebakker
  5. Blommegrød m/sødmælk
  6. Henkogt pære m/chokolade flødeskum
  7. Mokkafromage m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Squashkage m/ostecreme
  5. Citronkage
  6. Æggekage m/tomat, purløg, bacon, ½ rugbrød
  7. Øllebrød m/sødmælk
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  11. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  12. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  13. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  14. Ostemad (1 stk)