Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 45

Blød kost

Hovedretter

  1. Andesteg m/skysauce, kartoffelmos, brunede kartofler rødkål
  2. Boller i karry m/kartoffelmos, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartoffelmos
  5. Stegt rødspættefilet m/persillesauce, kartoffelmos, dampede gulerødder
  6. Rullesteg-sveske m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  7. Skipperlabskovs m/lys sauce, lun rødbedesalat
  8. Millionbøf m/kartoffelmos, broccoli
  9. Kogt kylling i sur-sødsauce, kartoffelmos, buketblanding
  10. Lakselasagne
  11. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, blomkål-persille
  12. Forloren and m/skysauce, kartoffelmos, rødkål
  13. Svensk pølseret m/ærter
  14. Stegt grisekam m/skysauce, kartoffelmos, brunede kartofler, rødkål

Biretter

  1. Ris a la mande, kirsebærsauce
  2. Aspargessuppe
  3. Æblegrød m/sødmælk
  4. Varm jordbærsuppe m/tvebakker
  5. Rødgrød m/sødmælk
  6. Hjemmelavet sorbet af solbær
  7. Vaniljebudding m/saftsauce
  8. Juliennesuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Gulerodskage m/ostecreme
  5. Brombærsnitte
  6. Tartelet m/hønsestuvning
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Sødmælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  12. Yoghurt 1 L
  13. Ymer 1 L
  14. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  16. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  17. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  18. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  19. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  20. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  21. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  22. Ostemad (1 stk)