Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 46
Blød kost Hovedretter
- Krebinet m/skysauce, kartoffelmos, stegte rødder-kryddersmør
- Stegt kylling m/skysauce, kartoffelmos, blomkål
- Hamburgerryg m/aspargessauce, kartoffelmos, romanescoblanding
- Forloren hare m/vildtsauce, kartoffelmos, bagte rodfrugter
- Paneret sej m/remouladesauce, kartoffelmos, glaserede gulerødder
- Stegt kalvelever m/bløde løg, skysauce, kartoffelmos, rosenkål
- Husarsteg m/skysauce, kartoffelmos, grillede squash
- Penne pasta i flødesauce m/bacon, gulerødder, ærter
- Karrygryde m/kikærter, kartoffelmos
- Dampet rødspætte-laksemousse m/aspargessauce, kartoffelmos, buketblanding
- Frikadeller m/stuvet rosenkål, kartoffelmos
- Dådyrragout m/kartoffelmos
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartoffelmos, karotter
- Fyldt mørbrad m/skysauce, kartoffelmos, bagte gulerødder
|