Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 28
Ældre kost ( ÆK) Hovedretter
- Krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, nye kartofler
- Nakkekotelet m/champignonsauce, kartofler, peberfrugtmix
- Sprængt kylling i aspargessauce, kartofler, romanescoblanding
- Chili con carne m/løse ris, majs
- Dampet rødspætte m/laksemousse m/hollandaisesauce, kartofler, bønner-ærter-kryddersmør
- Farsbrød-porre m/skysauce, kartofler, glaserede gulerødder
- Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
- Vegetarisk blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
- Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, romanescoblanding
- Fiskefrikadeller m/dildsauce, nye kartofler, broccoli
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, blomkål-persille
- Karrygryde-kalkun m/ananas, løse ris, ærter
- Pastaret m/pulled pork, grov tomatsauce, zucchini mix
- Mørbradgryde m/løse ris, ovnbagt ratatouille
|