Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 19
Ældre kost ( ÆK) Hovedretter
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
- Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
- Kogt kylling i sur-sødsauce, kartofler, broccoli-karotter
- Frikadeller m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
- Fiskefrikadeller m/dildsauce, kartofler, bagte gulerødder
- Gullasch m/kartoffelmos, broccoli
- Kogt skinke m/flødekartofler, zucchini mix
- Fejø pasta m/ricotta, forårsløg, grillede peberfrugt
- Karrykål af oksekød m/kartofler
- Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Enebærgryde-grisekød m/kartoffelmos, romanescoblanding
- Kalkunbryst-timian m/ratatouillesauce, kartofler
- Gulerodsbygotto m/ristede champignon og forårsløg
|