Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30
Ældre kost ( ÆK) Hovedretter
- Krebinet m/skysauce, kartofler, buketblanding
- Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
- Lasagne
- BBQ revelsben m/kold kartoffelsalat, glaserede gulerødder
- Fiskefrikadeller m/spinatsauce, kartofler, karotter
- Kalvefrikasse m/kartofler
- Nakkesteg m/skysauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
- Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, romanescoblanding
- Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, blomkål-persille
- Fyldt rødspætte m/rejer, hollandaisesauce, kartofler, broccoli
- Frikadeller m/stuvet sommerkål, kartofler
- Skinkeculotte m/skysauce, kartofler, dinerbønner
- Vegetariske boller i krydret tomatsauce, løse ris, zucchinimix
- Ribbensteg m/skysauce, kartofler, rødkål-appelsin
|