Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 13

Ældre kost ( ÆK)

Hovedretter

  1. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Hakkebøf m/bløde løg, skysauce, kartofler, bagte rodfrugter
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, romanescoblanding
  5. Dampet rødspætte m/laksemousse, citronsauce, kartofler, buketblanding
  6. Leverstroganoff m/kartoffelmos, blomkål-mediterranean
  7. Stegt grisekam m/skysauce, kartofler, rødkål
  8. Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
  9. Rullesteg-svesker m/skysauce, kartofler, rødkål
  10. Fiskefrikadeller m/laks, stuvet spinat, kartofler
  11. Chowchow m/kalkun, bulgur, broccoli
  12. Lollandsk dhal m/bulgur
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
  14. Andesteg m/skysauce-appelsin, kartofler, lun rødkålssalat

Biretter

  1. Skovbærgrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  4. Hjemmelavet pistacie is
  5. Hyldebærsuppe m/tvebakker
  6. Bagte æbler m/kanel, flødeskum
  7. Mokkafromage m/flødeskum
  8. Urtepuresuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Gulerodskage m/ostecreme
  5. Citronkage
  6. Æggekage m/tomat, purløg, bacon, ½ rugbrød
  7. Havregrød
  8. Øllebrød
  9. Sødmælk 1/4 L
  10. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  11. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  12. Yoghurt 1 L
  13. Ymer 1 L
  14. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  16. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  17. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  18. Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
  19. Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
  20. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  21. Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
  22. Ostemad (1 stk)