Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 26

Menu JSON

Hovedretter

  1. Krebinet m/stuvet blomkål-persille, kartofler
  2. Boller i karry m/løse ris, ærter
  3. Sprængt kam m/aspargessauce, kartofler, broccoliblanding
  4. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  5. Fiskefrikadeller m/persillesauce, nye kartofler, bagte gulerødder
  6. Kalkunbryst-timian m/peberfrugtsauce, kartofler, dinerbønner
  7. Oksesteg m/skysauce, kartofler, franske ærter
  8. Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, buketblanding
  9. Kylling i paprikasauce m/løse ris, ærter
  10. Dampet torsk i karrygrøntsagssauce m/kartofler
  11. Frikadeller m/skysauce, nye kartofler, romanescoblanding
  12. Vegetarisk blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
  13. Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
  14. Karrykål af oksekød m/kartofler

Biretter

  1. Abrikosgrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Jordbærgrød m/sødmælk
  4. Vaniljebudding m/saftsauce
  5. Koldskål m/kammerjunker
  6. Hjemmelavet toblerone is
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Karrysuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Lun leverpostej m/ristede champignon, rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)