Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 08

Menu JSON

Hovedretter

  1. Krebinet m/stuvede ærter-gulerødder, kartofler
  2. Hønsefrikasse m/kartofler
  3. Hamburgerryg m/flødekartofler, ovnbagt ratatouille
  4. Boller i karry m/løse ris, ærter
  5. stegt rødspætte m/aspargessauce, kartofler, broccoli
  6. Forloren and m/skysauce, kartofler, rødkål
  7. Gullasch m/kartoffelmos, bagte gulerødder
  8. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, dinerbønner
  9. Lammeragout m/kartoffelmos
  10. Stegte sild m/stuvede kartofler, bagte gulerødder-persille
  11. Frikadeller m/skysauce, kartofler, romanescoblanding
  12. Stegt medister m/skysauce, kartofler, rødkål
  13. Mexicansk kylling, mexicansk sauce, løse ris, peberfrugtmix
  14. Den sorte gryde m/kartoffelmos, honning glaserede gulerødder

Biretter

  1. Abrikosgrød m/sødmælk
  2. Aspargessuppe
  3. Sveskegrød m/sødmælk
  4. Varm æblesuppe m/creme fraiche
  5. Frugtsalat m/cremesauce
  6. Chokoladebudding m/flødeskum
  7. Ymerfromage m/hindbærsauce
  8. Klar oksekødssuppe m/urter
  9. Risengrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Stegt fiskefilet, citronsky, ½ rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)