Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 26
Menu JSON Hovedretter
- Krebinet m/stuvet blomkål-persille, kartofler
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Sprængt kam m/aspargessauce, kartofler, broccoliblanding
- Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Fiskefrikadeller m/persillesauce, nye kartofler, bagte gulerødder
- Kalkunbryst-timian m/peberfrugtsauce, kartofler, dinerbønner
- Oksesteg m/skysauce, kartofler, franske ærter
- Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, buketblanding
- Kylling i paprikasauce m/løse ris, ærter
- Dampet torsk i karrygrøntsagssauce m/kartofler
- Frikadeller m/skysauce, nye kartofler, romanescoblanding
- Vegetarisk blomkålskarry m/løse ris, edamamebønner
- Farsskinke m/sennepssauce, kartofler, karotter
- Karrykål af oksekød m/kartofler
|