Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 30

Menu JSON

Hovedretter

  1. Krebinet, m/skysauce, kartofler, buketblanding
  2. Kylling i karrysauce m/løse ris, ærter
  3. Lasagne
  4. BBQ revelsben, m/kold kartoffelsalat, glaserede gulerødder
  5. Fiskefrikadeller m/spinatsauce, kartofler, karotter
  6. Kalvefrikasse m/kartofler
  7. Nakkesteg m/skysauce, kartofler, ovnbagt ratatouille
  8. Kalkunbryst-timian m/champignonsauce, kartofler, romanescoblanding
  9. Bøf lindstrøm m/rødbede-kapers, skysauce, kartofler, blomkål-persille
  10. Stegt rødspætte m/hollandaisesauce, kartofler, broccoli
  11. Frikadeller m/stuvet sommerkål, kartofler
  12. Skinkeculotte m/skysauce, kartofler, dinerbønner
  13. Vegetariske boller i krydret tomatsauce m/løse ris, zucchinimix
  14. Ribbensteg m/skysauce, kartofler, rødkål-appelsin

Biretter

  1. Rødgrød m/sødmælk
  2. Blomkålssuppe
  3. Hjemmelavet chokolade is
  4. Blommegrød m/sødmælk
  5. Koldskål
  6. Henkogt fersken m/flødeskum
  7. Jordbærmousse m/flødeskum
  8. Karrysuppe
  9. Pærevælling

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (150 gr)
  3. Beriget kartoffelmos (125 gr)
  4. Pastaret m/champignon og bacon
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Sødmælk 1/4 L
  8. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  9. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  10. Yoghurt 1 L
  11. Ymer 1 L
  12. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  16. Madpakke lille (2stk)
  17. Madpakke stor (4stk)
  18. Madpakke lille u/fisk (2stk)
  19. Madpakke stor u/fisk(4stk)
  20. Ostemad (1 stk)