Udviklingskøkkenet - ret nr. 14

 Uge 46

 

 Pastaret med pulled pork og broccoli

 

Uge 47

Gordon bleu med tomatsauce, ris og stegte broccoli

Uge 48

Risotto med kylling og ærter

 Uge 49

Langtidsstegt kalvespidsbryst med skysauce, kartofler og haricoverts

 

 

 

Uge 50

Grisehjerter i flødesauce serveres med rodfrugtemos og smørdampede porre

Uge 51

Grillpølse med varm kartoffelsalat og bagte gulerødder

Bliv glædeligt overrasket over ret nr. 14 på menukortet

 

Menuvalg 14, er et spændende udviklingstiltag, hvor uspecificerede retter præsenteres for både centre og hjemmeboende borgere. Vi følger med, når det danske køkken udvikler sig, og derfor er den sidste hovedret på menukortet, ret nr. 14, en ny ret hver uge. Udviklingen kan tage afsæt i at give fælleskøkkenet muligheden for at i højere grad tage hensyn til:

  • sæson
  • specialiteter
  • nye retter/udvikling af eksisterende retter
  • anvendelse af nye spændende råvarer med videre.

Tiltaget er tænkt som en berigelse til menuvalget, hvor der åbnes op for nogle fleksible muligheder, og nogle gange hurtige beslutninger. Her er nytænkning og innovation omdrejningspunktet og kunden får tilbudt spændende retter, der normalt kan være svære at tænke ind i en langtidsplanlægning. Du kan ikke se, hvad retten består af når du bestiller, men den er altid tilberedt af sæsonens råvarer og ud fra spændende opskrifter.

Du kan kun blive glædeligt overrasket!

Velbekomme