Udviklingskøkkenet - ret nr. 14

   Uge 13

Skinkeculotte serveres med BBQ sauce, honning glaserede gulerødder og basilikum kartofler

Uge 14

Rullesteg med persille serveres med grillede peberfrugter og bønner, skysauce og kartofler

   Uge 15

Mexicansk kylling i fad serveres med dampede ris og majskolbe med smør

Bliv glædeligt overrasket over ret nr. 14 på menukortet

 

Menuvalg 14, er et spændende udviklingstiltag, hvor uspecificerede retter præsenteres for både centre og hjemmeboende borgere. Vi følger med, når det danske køkken udvikler sig, og derfor er den sidste hovedret på menukortet, ret nr. 14, en ny ret hver uge. Udviklingen kan tage afsæt i at give fælleskøkkenet muligheden for at i højere grad tage hensyn til:

  • sæson
  • specialiteter
  • nye retter/udvikling af eksisterende retter
  • anvendelse af nye spændende råvarer med videre.

Tiltaget er tænkt som en berigelse til menuvalget, hvor der åbnes op for nogle fleksible muligheder, og nogle gange hurtige beslutninger. Her er nytænkning og innovation omdrejningspunktet og kunden får tilbudt spændende retter, der normalt kan være svære at tænke ind i en langtidsplanlægning. Du kan ikke se, hvad retten består af når du bestiller, men den er altid tilberedt af sæsonens råvarer og ud fra spændende opskrifter.

Du kan kun blive glædeligt overrasket!

Velbekomme