Nyheder
Bestil mad
For pårørende
Menukort
Rundvisning
Læs højt
Byggeri
Toggle navigation
Forside
Borger
Den Gode Hverdagsmad
Det sidste pift »
Visitator og madservice
Lolland Kommune »
Guldborgsund Kommune »
Måltid sammen med andre
Mad til ægtefælle »
Mad ved sygdom »
Praktisk om vores mad
Emballage »
Mærkning »
Opbevaring »
Sådan varmes maden »
Tips til anretning og servering »
Pårørende
Din bestilling
Bestilling, afbestilling og genbestilling »
Betaling og afmelding »
Ekstra mad til gæster »
Se materiale
Leveringsoplysninger
Menukort
Menukort »
Næringsindhold og ingredienser »
Institutioner
Plejecenter
Menukort og kostformer »
Menukort
Praktisk om vores mad »
Emballage
Mærkning
Opbevaring
Sådan varmes maden
Din bestilling »
Bestilling
Tidsfrister for bestilling
Lolland Kommune »
Guldborgsund Kommune »
Den gode hverdagsmad »
Værdierme
Oplevelsen
Forholdet
Tallerkenen
Måltidshåndbog »
Tips til anretning og servering
Det sidste pift
Bestil mad
Se materiale
Mad og menu
Menu
Råvarer
Produktionsform
Vores madfilosofi
Udviklingskøkkenet - ret nr. 14
Måltidshåndbøgerne
Den gode hverdagsmad
Den gode hverdagsmad »
Næringsindhold og ingredienser
Om os
Om virksomheden
Ejerskabsforhold »
Historie »
Brugerundersøgelser »
Miljøansvar »
Bivenlig virksomhed »
Brugerråd
Job hos Fælleskøkkenet
Smiley rapporter
Projekter
Spændende projekter »
Bord Dæk Dig »
Is af råmælk »
Den gode hverdagsmad »
Ensomme ældre »
Vildretter til ældre »
Årets vildtret 2016 »
Vision og Mission
Organisation
Bestyrelse
Ledelse
Medarbejdere
Videomateriale
Bliv ernæringsassistent »
Velsmag og kvalitet »
Kontakt
Bestil mad
Leveringsoversigt
Ris og ros
Reklamationer
Rundvisning
Find vej
Pressemateriale og -kontakt
Persondatapolitik
Copyright
Sikker mail
Kontakt os
Nyheder
Nyhed - Den gode hverdagsmad
Nyhed - Spisevenner
Nyhed - hjemmelavet is
Nyhed - Velkommen til Fælleskøkkenet
Nyhed - Jordbærgrød af jordbær fra Bandholm Frugtplantage
Lokal smagsbombe på plejecenter i Stokkemarked
NYT projekt - ny emballage
Nyhed - Mere frisk og mere lokal mad
Fødevaresikkerhed
Lækker grød til trifli
Lækre økologiske lokale hyben
Børn, unge og mad - fornyelse i madkulturen
Lokale fødevarer
Lollandsgrisen
Brugerundersøgelse 2018
Afternoon tea
Kongelig fødselsdag
Velsmag og kvalitet
Lokale jordbær
Fælleskøkkenet - en god politisk beslutning.
Grillfest
Lokale brombær
Lollandsgrisen (1)
Julebag
Årets nytårsdessert
Reception
Bord dæk dig projekt
Middag på Rønnebærparken
Kvalitet af kartofler
Påskehilsen
Lokale jordbær fra Tokkerupgård
Grillarrangement på Rønnebærparken
Krabbesuppe med rejer og grøntsager
Bi-ageren
Internationalt sommerkursus fra Roskilde Universitet
Et spændende, utraditionelt og fornyende samarbejde mellem forskere, jægere, landmænd og Fælleskøkkenet.
Lokal Quinella
Julebag (1)
Julehilsen
Testpersoner søges
Rekuttering fra kanten
Fælleskøkkenet og Corona-pandemien.
Kyllingesteg
Påskehilsen (1)
25 års Jubilæum
Sommermenu - Grillpølse af Lollandsgrisen.
Guldmedalje til Fælleskøkkenets elev
Nyslynget honning på Fælleskøkkenets menu
Cremet kartoffelsuppe i kartoffelferien
Gammmeldags gule ærter
Fælleskøkkenets Mortens aften menu
Fælleskøkkenet ønsker godt nytår
Fælleskøkkenets julebag
Risengrød
Glædelig jul
Fælleskøkkenets nye biler
Vildand på menuen
Gullaschsuppe til en kold januar dag
Fastelavn
Bankekød med luftig kartoffelmos og bagte rødbeder
Dæk op til det kolde bord
Frisk og nærende proteindrik
Ugens anretning
Tilbygning af Grøntsagsrum
Haresteg
God påske
Fælleskøkkenet serverer nougat fromage
Biksemad
Gulerodskage med ostecreme
Laksefrikadeller
Dysfagivenlig madpakke
Kold jordbærsuppe med flødeskum
Koldskål med kammerjunker
Rejsegilde
Hakkebøf med bløde løg
Mælkeærter med paneret stegt flæsk
Jordbærkoldskål
Auberginegryde med bulgur
Vi oplever i øjeblikket tekniske problemer på Fælleskøkkenets hjemmeside
frisk citronsorbet
Braiseret skank af gris
Danmarks Nationale Madspildsdag
Historien om gratinkost i Fælleskøkkkenet
Suppe til de kolde dage
Fokus på ernæring
Mør and til Mortens aften
Fælleskøkkenets telefoner er nede
Tillykke med guldmedaljen
Fælleskøkkenet ønsker glædelig jul
Fælleskøkkenet ønsker godt nytår (1)
Bestil mad
For pårørende
Menukort
Rundvisning
Læs højt
Byggeri
Borger
Den Gode Hverdagsmad »
Visitator og madservice »
Praktisk om vores mad »
Pårørende
Din bestilling »
Se materiale
Leveringsoplysninger
Menukort »
Den gode hverdagsmad
Den gode hverdagsmad
Det sidste pift
Mad til ægtefælle
Ekstra mad til gæster
Lolland Kommune
Guldborgsund Kommune
Måltid sammen med andre
Mad til ægtefælle
Mad ved sygdom
Emballage
Mærkning
Opbevaring
Sådan varmes maden
Tips til anretning og servering
Bestilling, afbestilling og genbestilling
Betaling og afmelding
Ekstra mad til gæster
Menukort
Næringsindhold og ingredienser
Institutioner
Plejecenter »
Tips til anretning og servering
Det sidste pift
Bestil mad
Se materiale
Menukort og kostformer
Menukort
Den gode hverdagsmad
Værdierme
Oplevelsen
Forholdet
Tallerkenen
Din bestilling
Bestilling
Tidsfrister for bestilling
Praktisk om vores mad
Emballage
Mærkning
Opbevaring
Sådan varmes maden
Mad og menu
Menu
Råvarer
Produktionsform
Vores madfilosofi
Udviklingskøkkenet - ret nr. 14
Måltidshåndbøgerne
Den gode hverdagsmad »
Næringsindhold og ingredienser
Den gode hverdagsmad
Om os
Om virksomheden »
Brugerråd
Job hos Fælleskøkkenet
Smiley rapporter
Projekter »
Vision og Mission
Organisation
Bestyrelse
Ledelse
Medarbejdere
Videomateriale »
Ejerskabsforhold
Historie
Miljøansvar
Brugerundersøgelser
Bivenlig virksomhed
Spændende projekter
Bord Dæk Dig
Is af råmælk
Den gode hverdagsmad
Ensomme ældre
Vildretter til ældre
Årets vildtret 2016
Bliv ernæringsassistent
Velsmag og kvalitet
Kontakt
Bestil mad
Leveringsoversigt
Ris og ros
Reklamationer
Rundvisning
Find vej
Pressemateriale og -kontakt
Persondatapolitik
Copyright
Sikker mail
Kontakt os
A
-
A
Fælleskøkkenet
Institutioner
Plejecenter
Lolland Kommune
Lolland Kommune
xxx
Du kan finde visitatoren
her