Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21

Laktosefri kost

Hovedretter

  1. Kylling i peberfrugtsauce, løse ris, zucchini mix
  2. Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
  3. Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
  4. Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
  5. Stegt rødspætte m/citronsauce, kartofler, karotter
  6. Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
  7. Oksesteg m/skysauce, kartofler, dinerbønner, perleløg
  8. Millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
  9. Stegt medister m/stuvet blomkål, kartofler
  10. Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
  11. BBQ kyllingeoverlår m/krydret skysauce, kartofler, majsblanding
  12. Boller i karry m/løse ris, ærter
  13. Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
  14. Farsbrød-æbler-rosmarin m/lys skysauce, kartofler, dinerbønner

Biretter

  1. Stikkelsgrød m/mælk
  2. Broccolisuppe
  3. Skovbærgrød m/mælk
  4. Sorbet, uspecificeret
  5. Kold abrikossuppe m/creme fraiche
  6. Yoghurtfromage m/hindbærsauce
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Ekstra kartoffelmos laktosefri
  3. Gulerodskage m/glasur
  4. Kartoffelæggekage m/rugbrød
  5. Havregrød
  6. Øllebrød
  7. Minimælk 1/4 L
  8. Yoghurt naturel 1 L
  9. Yoghurt m/frugt 1 L
  10. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  11. Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
  12. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  13. Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
  14. Madpakke lille (2stk)
  15. Madpakke stor (4stk)
  16. Madpakke u/fisk (2stk)
  17. Madpakke stor u/fisk (4stk)