Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21

Vegetarkost

Hovedretter

  1. Champignonpate m/svampesauce, kartofler, zucchini mix
  2. Rød linseret m/løse ris, broccoli
  3. Vegetarisk bøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
  4. Grønsagsfrikadeller m/grov tomatsauce, ærter
  5. Tempeh i karrysauce m/løse ris
  6. Selleribøf m/flødekartofler, broccoli
  7. Svamperisotto m/dinerbønner
  8. Vegetarisk millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
  9. Linsefrikadeller m/stuvet blomkål, kartofler
  10. Pastaret m/hytteost-spinat, glaserede gulerødder-fennikel
  11. Kikærtebøf m/peberfrugtsauce, kartofler, majsblanding
  12. Vegetariske boller i karrysauce, løse ris, ærter
  13. Urtebiksemad m/hvide bønner, citronsauce
  14. Mexicansk bønnegryde m/bulgur, dinerbønner

Biretter

  1. Stikkelsbærgrød m/sødmælk
  2. Broccolisuppe
  3. Skovbærgrød m/sødmælk
  4. Hjemmelavet vaniljeis m/jordbærsauce
  5. Kold abrikossuppe m/creme fraiche
  6. Ymerfromage m/hindbærsauce
  7. Chokolademousse m/flødeskum
  8. Champignonsuppe
  9. Mannagrød m/kanelsukker

Ekstra tilbud

  1. Ekstra kartofler (1 port)
  2. Kartoffelmos (1 port)
  3. Beriget kartoffelmos (1 port)
  4. Gulerodskage m/ostecreme
  5. Brombærsnitte
  6. Havregrød
  7. Øllebrød
  8. Sødmælk 1/4 L
  9. Protino standard mælkedrik (½ liter)
  10. Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
  11. Yoghurt 1 L
  12. Ymer 1 L
  13. Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
  14. Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
  15. Madpakke lille (2stk)
  16. Madpakke stor (4stk)
  17. Ostemad (1 stk)