Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21
Glutenfri kost Hovedretter
- Kylling i peberfrugtsauce, løse ris, zucchini mix
- Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
- Stegt rødspætte m/citronsauce, kartofler, karotter
- Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
- Oksesteg m/skysauce, kartofler, dinerbønner, perleløg
- Millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
- Stegt medister m/stuvet blomkål, kartofler
- Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
- BBQ kyllingeoverlår m/krydret skysauce, kartofler, majsblanding
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Farsbrød-æbler-rosmarin m/lys skysauce, kartofler, dinerbønner
|