Menuplan fra Fælleskøkkenet – uge 21
Ældre kost ( ÆK) Hovedretter
- Kylling i peberfrugtsauce, løse ris, zucchini mix
- Gryderet-grisekød m/cocktailpølser, løse ris
- Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, kartofler, buketblanding
- Frikadeller m/skysauce, kartofler, rødkål
- Stegt rødspætte m/citronsauce, kartofler, karotter
- Hamburgerryg m/flødekartofler, broccoli
- Oksesteg m/skysauce, kartofler, dinerbønner, perleløg
- Millionbøf m/kartoffelmos, blomkål-chili
- Stegt medister m/stuvet blomkål, kartofler
- Dampet torskeloins m/bacon, allehåndesauce, kartofler, glaserede gulerødder-fennikel
- BBQ kyllingeoverlår m/krydret skysauce, kartofler, majsblanding
- Boller i karry m/løse ris, ærter
- Biksemad m/bearnaisesauce, lun rødbedesalat
- Farsbrød-æble-rosmarin m/lys skysauce, kartofler, dinerbønner
|
Biretter
- Stikkelsbærgrød m/sødmælk
- Broccolisuppe
- Skovbærgrød m/sødmælk
- Hjemmelavet vaniljeis m/jordbærsauce
- Kold abrikossuppe m/creme fraiche
- Ymerfromage m/hindbærsauce
- Chokolademousse m/flødeskum
- Champignonsuppe
- Mannagrød m/kanelsukker
|
Ekstra tilbud
- Ekstra kartofler (1 port)
- Kartoffelmos (1 port)
- Beriget kartoffelmos (1 port)
- Gulerodskage m/ostecreme
- Brombærsnitte
- Kartoffelæggekage, ½ rugbrød
- Havregrød
- Øllebrød
- Sødmælk 1/4 L
- Protino standard mælkedrik (½ liter)
- Hjemmelavet flødeis uspecificeret (1 port)
- Yoghurt 1 L
- Ymer 1 L
- Morgenmadspakke 1/2 toastbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 stk toastbrød m/rullepølse og skinke
- Morgenmadspakke 1/2 rugbrød m/ost
- Morgenmadspakke 2/2 rugbrød m/rullepølse og skinke
- Madpakke lille 2/2 stk. brød m/ pålæg
- Madpakke stor (3/2 stk. brød m/ pålæg+1 toast m/ost
- Madpakke lille u/fisk (2stk)
- Madpakke stor u/fisk (3stk+ 1ost)
- Ostemad (1 stk)
- Kartoffelæggekage
|