Krabbesuppe med rejer og grøntsager

Krabbesuppe med rejer og grøntsager
 
juli 11, 2019
Fælleskøkkenet har gennem en længere periode samarbejdet med "Fejø krabber" og udviklet en lækker krabbesuppe. "Fejø krabber" ejes af Michael Grue. Uden Michael`s initiativ vil Fælleskøkkenet ikke være i stand til at præsentere den dejlige krabbesuppe i uge 29 for vores kunder/Plejecentre på Lolland Falster Krabberne er fanget lokalt rundt omkring øerne, og fangsten af krabber bidrager til balance i havet omkring Lolland Falster, så andre havbeboere kan få føde og bedre livsbetingelser igen. Krabber indeholder bl.a. det røde farvestof astaxanthrin, der mindsker risikoen for blodpropper og grå stær, samt det hjælper også demente med at huske bedre. Den cremede smag i suppen kommer fra piskefløde, der på en naturlig måde giver vores småtspisende kunder nogle ekstra kalorier.