Gullaschsuppe til en kold januar dag

Gullaschsuppe til en kold januar dag
 
januar 20, 2021
Fælleskøkkenets madhåndværkere har tilberedt en dejlig gullaschsuppe som giver varme og passer godt til en kold januar dag. Suppen er tilberedt med øje for at fremhæve de gode smage som råvarerene: Suppeurter, oksekød, kartofler, tomat og paprika hver især giver når råvarerene tilberedes. Fællekøkkenets madhåndværkere anbefaler at anrette suppen i dit yndlingsservice og eventuelt pynte suppen med lidt grønne krydderurter, cremefraiche og skære en skive brød til. Velbekomme. Gullaschsuppen er oprindeligt fra Ungarn og hedder ”Gulyás”, hvilket oprindeligt betyder hyrde. Det formodes at retten er opstået hos hyrderne på den ungarske slette. Hyrderne trængte til varme og fornyede kræfter. Paprikaen er et vigtigt element i suppen og giver den en krydret karakter og passer godt sammen med umami-smagen fra oksekødet.