Udviklingskøkkenet - ret nr. 14

Bliv glædeligt overrasket over ret nr. 14 på menukortet

 

Menuvalg 14, er et spændende udviklingstiltag, hvor uspecificerede retter præsenteres for både centre og hjemmeboende borgere. Vi følger med, når det danske køkken udvikler sig, og derfor er den sidste hovedret på menukortet (ret nr. 14) en ny ret hver uge. Udviklingen kan tage afsæt i at give fælleskøkkenet muligheden for at i højere grad tage hensyn til:

  • sæson
  • nye retter/udvikling af eksisterende retter
  • speciealiteter
  • anvendelse af nye spændende råvarer med videre.

Tiltaget er tænkt som en berigelse til menuvalget, hvor der åbnes op for nogle fleksible muligheder (og nogle gange hurtige beslutninger). Her er nytænkning og innovation omdrejningspunktet og kunden får tilbudt spændende retter, der normalt kan være svære at tænke ind i en langtidsplanlægning. Du kan ikke se, hvad retten består af når du bestiller, men den er altid tilberedt af sæsonens råvarer og ud fra spændende opskrifter.

Du kan kun blive glædeligt overrasket!

Velbekomme

Uge 39

Kartoffel/squash lasagne med edemame bønner, majs og parika

Uge 40

Moussaka med broccoli

 

 

Uge 41

Gryderet af grus, bacon og coctailpølser, kartoffel/broccolimos