Udviklingskøkkenet - ret nr. 14

Bliv glædeligt overrasket over ret nr. 14 på menukortet

 

Menuvalg 14, er et spændende udviklingstiltag, hvor uspecificerede retter præsenteres for både centre og hjemmeboende borgere. Vi følger med, når det danske køkken udvikler sig, og derfor er den sidste hovedret på menukortet (ret nr. 14) en ny ret hver uge. Udviklingen kan tage afsæt i at give fælleskøkkenet muligheden for at i højere grad tage hensyn til:

  • sæson
  • nye retter/udvikling af eksisterende retter
  • speciealiteter
  • anvendelse af nye spændende råvarer med videre.

Tiltaget er tænkt som en berigelse til menuvalget, hvor der åbnes op for nogle fleksible muligheder (og nogle gange hurtige beslutninger). Her er nytænkning og innovation omdrejningspunktet og kunden får tilbudt spændende retter, der normalt kan være svære at tænke ind i en langtidsplanlægning. Du kan ikke se, hvad retten består af når du bestiller, men den er altid tilberedt af sæsonens råvarer og ud fra spændende opskrifter.

Du kan kun blive glædeligt overrasket!

Velbekomme

 Uge 27

Stegt andebryst m/skysauce med appelsin, kogte kartofler, rødkål

Uge 28

Vinbondens fasanbryst m/vildtsauce, rosmarinkartofler, sautegrønsager

Uge 29

Herregårdsbøf m/bearnaisesauce, stegte kartofler, bagte rødbeder