Ernæring, diæter og kosttyper

Vi lægger stor vægt på, at tilbyde den rette ernæring, tag jer derfor god tid, til at finde den rette kosttype - og tag os gerne med på råd. Vi bruger friske råvarer af høj kvalitet og tilbereder maden efter gamle traditioner såvel som nye metoder, dette gør både maden varierende, nærende og velsmagende. Alle måltider tilberedes med respekt for den enkelte råvare og vores menuer tager udgangspunkt i det traditionelle danske køkken samt egnsretter fra Lolland-Falster. Vores menuer er sammensat ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger og vi har højt fokus på at måltiderne er indbydende sunde og ernæringsrigtige.

Ældrekost - Til raske borgere og borgere med risiko for underernæring.

Småtspisende - Til borgere med lille appetit. 

Diabetes - Til borgere, der har diabetes eller hjerte-kar-sygdomme.

Dysfagikost - Til borgere, der har svært ved at tygge og synke.

Vegetar - Til borgere, der ikke spiser animalske produkter.

Borgere fra andre kulturer - Til borgere, der ikke spiser animalske produkter, men spiser fisk og fjerkræ.

Cancer - Til borgere med cancer, med lille appetit og risiko for underernæring.

Demens - Til borgere, der har demens, med og uden risiko for underernæring.

 

Se mere her

Energifordeling på retterne

Nedenfor kan du se den aktuelle menu med tilhørende energifordeling.

Klik på menuen og de enkelte retter.

Så kan du se ingredienser, energifordeling med mere.