A-A

Tips til anretning og servering

Når du varmer din mad i mikrobølgeovnen
Stil altid bakken, som du har fået maden leveret i, på en tallerken.

Hvis sovsen klumper
Husk at røre i retten efter opvarmning

Hvis dit kød er rødt
Hvis du ønsker, at din bøf eller karbonade, skal være mere stegt, så sæt den i mikroovnen i yderligere et til to minutter.

Hvis folien er svær at få af
Skær rundt i kanten med en urtekniv, så er folien nem at tage af.

Dit eget præg på retten
Tilsæt “det grønne drys”, det kan være persille, dild, purløg eller basilikum. Nogle retter kan med fordel spises med ketchup, sennep, chutney, HP sauce, engelsk sauce, ekstra salt og peber med mere.

Når du skal bestille din mad
Husk, at du skal sætte kryds på menukortet ud for alt det, du ønsker leveret. Hvis ikke vil du modtage en standardpakke.

Madpakker
Hvis madpakke ikke er en del af din aftale hos Fælleskøkkenet, skal du sætte kryds på menukortet.

Anretning og servering
Dæk bord og anret maden pænt på din yndlingstallerken.

Tips til maden – flyer